Filippa Rådin

And so it begins

Idag har det börjat på riktigt med Let´s Dance. Anja och resten av gänget har träffat pressen.

Vi har flyttat in i en större lägenhet nu under Let´s Dance. Smidigare för oss då vi kan vara röra oss lite friar och fler får plats att sova. Nackdelen just nu är vi inte riktigt kan flytta in ordentligt då vi lämnar den på torsdag och inte kan komma in i den igen för än Let´s Dance börjar. Så nu har vi bara flyttat hit några grejer dessa dagar som vi sedan måste ta tillbaka till vår lilla lägenhet. Allt är verkligen små bekymmer men ni fattar att ibland är det lite drygt då saker inte är tillrätta på en gång. När vi kom till den stora lägenheten var dessutom hissen trasig så vi släpade allt i 3 trappor. Inte heller så att jag tycker att det är ett världsligt problem men det hade varit så skönt att slippa dra alla saker upp och ner, slippa flytta runt alla grejer och verkligen börja bo in oss. De är lite lyhört och ekar i köket så vi får fixa lite mattor och barnstol och annat så det känns lite som vårt hem under Let´s Dance.

Jag började förberedelserna inför pressdagen med att köpa mitt ett järn hahaha tror inte bartendern trodde jag var riktigt klok när jag bad om en 4:a vodka. Vad jag egentligen skulle ha spriten till var att jag skulle sanera Anjas klänning från svettlukt 🙂 

Vi började dagen med att Anja hade varit lite optimistisk med tiden så jag stannade hemma med barnen och fixade lite.  När jag väl kom till Grand Hotell möttes jag av en danscirkus, bokstavligen en cirkus. Paljetter och tajta brallor, spraytanade kroppar, hjulande och hängande i kristallkronorna i taket.  Energin bara studsade fram och tillbaks runt väggarna. Jag hittade Anja i sminket med Fanny. Så underbart att ha Fanny på plats så Anja har sin lilla lugna stund med en människa hon känner och kan slappna av med. Och hur snyggt har hon inte gjort Anja! Bländande vacker när jag tittade på henne blev jag stum av beundran.
Så nu kan vi lägga pressdagen till arkivet snart drar the real deal igång, Var kommer det ta oss :)??

Det sista fixet inför avgång, sy ihop kjolenÄlskar den här donnan brutalt mycket!

När cirkusen på Grand hotel var slut drog jag ut och jobbade vidare med morgondagens fotografering och kläderna till det, men det var svårare än vad jag kunde tänka mig. En helt storstad full med träningskläder slutade med några ynka plagg med mig hem. Jag blir faktiskt rent förbannad om jag ska vara ärlig. Vem är kläderna till för??! Är dom till för alla dom som är ner deffade och och utan former?! Kom igen!! Alla vill inte ha midjekorta tighta toppar. Jag är nöjd med mig själv och min kropp och jag vill hitta träningskläder som framhäver mitt bästa. Kände idag att jag kan bli tvungen att starta ett eget märke träningskläder, snygga kläder som är tillägnade kvinnan! Tittade lite snabbt vad som erbjuds på herr sidan också och det gjorde mig inte mycket bättre till mods. Om man som kvinna förväntas vilja ha midjekort och supertight förväntas männen vilja ha tråkiga t-shirts och jogging byxor utan finnes. Vilket mörker!! Skärpning!

Det bästa är ändå när man kommer hem till sin egna bubbla med tända ljus och färdig lagad god mat. Så okomplicerat och underbart, så skönt att den här dagen avslutades så här.

Kärlek på er alla och det viktigaste av allt glöm aldrig hur viktiga ni är oavsett vad! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Så mycket spännande som händer! Det vore ju toppen med ecoträningskläder, som någon skrev 😀 Men det jag blev mest nyfiken på var just hur Vodka tar bort svettlukt? Snälla, Berätta Filippa!! 😃

 2. Erika

  Otroligt bra idé med träningskläder för vanliga kvinnor med vanliga kroppar! Men det finns en ännu bättre idé…friluftskläder/vinterkläder/skidkläder i bra kvalité för kvinnor som ser ut som kvinnor gör mest.
  Tighta figursydda skidjackor- nej tack!
  Med vänlig hälsning, Erika på Teg.

 3. Anita

  Jaaa…snälla starta med design av sportkläder för oss som vill visa kurvor men inte vill ha låga tights och korta linnen😊

 4. Malin

  Nu blev jag nyfiken på hur du sanerar svettlukten med vodka. Sen håller jag med dej när det gällerträningskläder. Just nu gillar jag tights från Karitraa. De sitter upp trots lite rund rumpa.

 5. Sandra

  Oj så mycket ni har att stå i nu, med lets dance, kläder och lägenhet. Så hinner du ändå blogga och dela med dig. Fantastiskt!
  Så skönt med större lägenhet men jobbigt innan man kommer på plats och få bo in sig.
  Jättefin är hon din Anja ⭐️
  Jag håller med dig om det med träningskläder, har lite former med och hittar inget som passar 🙁
  Bli så trött och tappa motivationen till träning. Så starta du ett eget klädmärke har du en köpare här 🙋🏽
  Ha en fin onsdag kväll
  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💕

 6. Åsa

  Jaa! gör det för oss som även har lite kortare ben….. Allas ben når inte halvvägs till himmelen. Gillar inte att behöva vika upp långa tights. Visst det finns 3/4 tights men om man vill ha hellånga. Sen så tycker inte jag att det finns så mkt toppar, allt är oftast linnen med brottarrygg och hur fint är det när man har lite för mycket fluff. Jag tränar och jobbar på att få bort fluffet men innan dess kan jag väl få känna mig lite snygg jag också. Benen lär ju dock inte bli längre av träningen ….. .-)

  1. Petra

   Har du provat rönischs 7/8 långa tights? Själv har jag motsatt problem. Har ben som är toklånga… alla tights blir för korta på mig

 7. Carin

  Ja, starta ett eget märke för oss kvinnor med former som ändå vill träna! Jag har precis skaffat en andra uppsättning av Crafts underställ som du och Anja designat så jag följer som sagt gärna med på träningskläder också!

 8. Jenny Midbjer

  Hej snupps! Jag älskar byxorna från Kari Traa, De är sköna, glider inte ner och sitter bra. Och fina färger (kan man ha för många?!!) Topparna är tighta så där måste man upp i storlek. Och vill man inte ha de slimmade över magen så.. men stort pluss för mycket färg og fantastisk ull.
  Tycker det var en jättebra idé –
  starta eget märke! Kör på! Kram!

 9. susanne

  När jag och en kompis, båda är vi storlek XL, äntligen hade bestämt oss att NU skulle vi börja träna så inte sjutton fanns det träningskläder till oss. Det måste väl finnas även till oss som vill börja röra på oss och inte bara till dessa redan trådsmala människorna. Det gjorde ju inte direkt att vi blev mer peppade.

  1. Sofia

   Stadium har upp till 48. Kapp-Ahl har i sitt Xlnt sortiment. Röhnisch har upp till XXL. De har utförsäljning på Gärdet i helgen om du bor i Stockholm.

 10. Rantamor

  Där har du en poäng starta genast en klädkedja med kläder för oss kvinnor so också
  vill vara klädda som dom små smala trendiga kvinnor.
  Vilken fin fru du har Filippa hon strålar och det är nog du som får henne att stråla,
  då menar jag inte bara i den rosa (blundar lite) klänningen utan hon strålar inifrån också i underställ.
  Kämpa på nu båda två…..sänder lite energi till er !!!

  Tjingtjong från Rantamor.

 11. Gunvor

  Ja – det skulle vara härligt med träningskläder för kvinnor med former! Och gärna även en del ledigare kläder som passar för youga (vill man inte ha tighta kläder eller haremsbyxor är man lost(. Go girl!

 12. Jessica

  Wow! Det är då inte många som klär i både paljettblåsa och supersnabb skiddräkt🔥 Ser fram emot många fredagar med Anja glänsande på dansgolvet, heja heja💃🏻🥇

 13. Gagga

  The best thing ive heard all day – en serie träningskläder för kvinnor med ”mer kropp” 👏🏼👏🏼👏🏼❤️💛💚💙💜