Filippa Rådin

Privatplan tack!

Idag tänkte jag tanken att nog vore det gött med ett eget privatplan. Förmiddagen ägnande vi åt några jobbmöten för att sedan återigen packa ihop oss och styra kosan norr ut, närmare bestämt till Anjas hemtrakter :). Emmi ska tävla i helgen, hon har sin första tävling i ”Anjas backar” och Emmi älskar det. Hon längtar och har sett fram emot den här helgen länge. På lördag är det dags att sätta fart utför Ingemarbacken, en backe Anja kört i många gånger. På något sätt är det som att cirkeln sluts, traditionen går vidare. Anja är stoltare än tuppen och längtar nog lika mycket som Emmi. För henne kommer det vara ett stort och känslosamt ögonblick att se Emmi ta sig ner med nummerlappen på Anjas hemmaplan, i samma backe där hon själv lagt ner oräkneliga timmar.

Den här helgen är ett sånt skönt avbräck från cirkusen nere i storstaden. Allt går i rapid just nu och här uppe får vi verkligen stanna upp. ladda om och umgås med våra barn på riktigt utan trafikstockning och stress. Just nu sitter vi och väntar längtansfullt efter Emmi som är på väg i bil från Umeå. Helt galet vad vi längtar efter den underbara ungen. Har redan pratat med henne flera gånger på telefonen. Anja kramade nyss om mig och sa: Nu längtar jag smärtsamt efter Emmi, kan hon inte komma snart!! Är det något Anja är rastlös i så är det under resor. Är hon eller någon av oss andra i familjen på väg till varandra tycker hon är väntan är fruktansvärd. Hon vill alltid att vi ska vara samlande. det vill vi alla men just den menlösa känsla och rastlösheten innan vi är tillsammans står Anja mest för, jag tror det har att göra med att hon lagt mer än 250 resdagar per år under hela hennes karriär. Just transporten till något känns för Anja helt igenom onödig. 

Idag hade vi nog den värsta resan ever med Maximilian, han var inte det minsta sugen på att sitta på flyg och han var helt galet trött, showen vi bjöd på kan ni nog räkna ut hur den var… känns som att hans uppförande skulle kunnat ge rubriker, vår älskade lilla har stark vilja och stor beslutsamhet det kommer ta honom långt här i livet men idag på flygplatsen önskade jag att vi hade haft ett eget flygplan så att vi kunder krypa under radarn och slippa allas blickar :).  Ni vet hur obekväm jag blir av trånga utrymmen, allas blickar och till det adderar man kändisskap, jag får panik!

Så fort vi kom in över Tärnaby/Hemavan och fick se fjällen ovan ifrån infann sig lugnet och lyckan i kroppen. Ofattbart NU är vi här! Sitter i soffan, min älskade fru har kokat te till mig och snart är vi en hela familj igen. Jag kan inte stanna klockan men jag kan setill att njuta av varje sekund 🙂

Stor kram på er fina människor! F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Vi har ju en liten kille med Autism/Asperger. Så han sticker ut på olika sätt emellanåt. Sättet han pratar och ibland utbrott om han får svårt att hantera vad som händer runt om.
  Men jag tänker alltid att han är ett barn. Och man måste ha respekt för att barn kan ju inte alltid formulera sitt missnöje i ord och då kan det bli utbrott. Sen blir det ju inga rubriker eller skvaller om min ”ouppfostrade” unge (för så kan tyvärr vissa tycka) så jag förstår att det blir extra stressigt för er.
  Men skickar en stor kram till er. Och lycka till spark i baken till Anja 😉😘

 2. Sandra

  Ha nu en riktigt skön helg och njut av lugnet och tillvaron tillsammans.
  Önskar Emmie stort lycka till 💕
  Kram Sandra 🌷

 3. Jeanette

  Dessa underbara, starka små! Finns inga som kan generera sådan stress!
  Och väntan, så överskattad! Idag är det vår tur att känna väntans pirr. I morgon blir vi äntligen fruar!!!💕 Ha en underbar helg och all lycka till Emmi😃

  1. filipparadin

   Så underbart! Känner känslan med er💕. Lycka till imorgon och hoppas ni får den dag ni önskar er! Kram F

   1. Jeanette

    Tack!! Vi fick en underbar dag! Bara vi två men så mycket kärlek som strömmar mot oss nu (tack FB😆)
    Anja&du har gjort skillnad i att stolt visa upp att all kärlek är helig! Vi följer efter och visar att man blir lyckligast om man följer sitt hjärta!!
    Kram Jeanette💕

 4. Rantamor

  Log så när jag kollade insta när Anja var i verkstaden med sin pappa, och jag tidigare på dagen sett henne i den rosa
  paljettklänningen (rosa inte min färg) , då såg man verkligen ytterligheterna på erat liv just nu,
  och jag tror att ni njuter av båda sidorna utav ert liv.

  Har också burit ut skrikande barn ur affären till åskådan av en massa människor som säkert tyckte jag var en elak dålig mamma.
  Men det var jag fan inte, jag var bara bestämd och arg och svettig just då….
  och det blev människor av våra barn också….riktigt bra människor…tycker jag.
  Så skit i dom som glor…och dom som tycker en hel massa, dom har också bestämda barn att ta hand om !!!

  Nu var ju inte jag och Rantafar några kändisar….dock !!!

  Njut nu av att vara i fjällnaturen och samla energi till dom rosa danserna,
  och tummar i massor till Emmi !!!

  Tjingelingen från Rantamor.

 5. Angela

  Den där väntan på någon kan vara helt otroligt olidlig. Men vilken lycka det är när man väl är tillsammans igen:)
  Ha det så skönt nu och verkligen njut och ta vara på den här helgen.
  Så håller vi tummarna för Emmi att allt går bra i backen 🙂
  En storm och varm kram