Kläder som låter barn vara barn – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Kläder som låter barn vara barn

polanochpyretI samarbete med Polarn O. Pyret

Fick ett erbjudande om ett samarbete med  Polarn O. Pyret som kändes extra kul. Vi har från och med vårt första barn, Emmi köpt skalplagg från Polarn O. Pyrets som med sin fantastiska kvalité används än idag av vår minsta Maximilian.
Och eftersom jag fått frågan fler än en gång hur vi klär våra barn i vår aktiva vardag kan jag verkligen hänvisa till just Polarn O. Pyret.  Vi är på riktigt  stort fan av deras kläder som gör kidsen redo för uteliv oavsett väder.

Våra barn är ganska kräsna när det kommer till kläder, eller Emmi har alltid varit kräsen när det kommer till hur plaggen sitter. Hon vill ha bekväma, funktionella kläder som sitter skönt. Funkar inte kläderna har hon brutit ihop och lagt sig i en hög på golvet. Men med åren har hon lugnat ner sig betydligt, numer berättar hon för oss hur hon vill ha det, Elvis å sin sida är väldigt tydlig redan nu i vad han tycker är bra och inte, gillar han inte kläderna vi vill att han ska ha på sig vägrar han helt enkelt att ta på sig dom, Maxi likaså. När han bestämt sig för något kör han sitt race, tycker han om något vill han ha det på sig hela tiden och kan vara svår att klä av. Ja ni fattar alla har dom sin egenheter men alla har också en gemensam nämnare, uteblir funktionen blir det kaos :).

Det vi gillar med Polarn O. Pyret är variationsmöjligheterna och att vi lätt kan bygga lager-på-lager så att barnen klarar av en heldag på förskolan utan att bli varken för kall, för svettig eller för den delen blöt! Nu för tiden varierar vädret så extremt!.

Lager 1 : Här har vi sköna ullkläder på barnen, vi tänker olika tjocklekar beroende på årstid. Tunnare ullplagg under höst och vår och en skön ullfrotté under vintern. Är det riktigt kallt kombinerar vi den tunna med ullfrottén.

Lager 2: En fleece eller ullfrotté. Tjockleken på plagget varierar vi beroende på aktivitet, väder och vind. Ibland använder vi flera plagg som mellanlager för att kunna plocka av om barnen blir varma. Kort och gott det är lager 2 som bestämmer värmen du vill ha för dagen!

Lager 3: Ytterplagget, lager 3 ska vara ett vind- och vattentätt lager som skyddar mot vind, regn och snö.

Sen bara älskar jag Polarn O. Pyret sociala ansvar då det är våra barn, dina och mina, som en dag ska ärva jorden av oss. Polarn O. Pyret producerar plagg med så bra kvalitet att dom ska kunna ärvas, det är inte bara det bästa för barnen och våra plånböcker. Det är också bra för miljön, vi sliter lite mindre på jordens resurser och jag som förälder får en bättre känsla i magen när jag vet att jag gör en insats för miljön och vår framtid.

Just nu finns Polarn O. Pyret nya vårytterkollektion i underbara färger ute i butik och på webben, ni måste bara kolla in den HÄR!

Ta hand om er. Kram Fpolanochpyret polanochpyret polanochpyret polanochpyret polanochpyret polanochpyret polanochpyretpolanochpyretpolanochpyret

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cissi

  Hade också polarn och pyret till mina 2 äldsta dom första åren, sen gick jag över till Gneis som jag fastnade för ordentlig och nu är der bara gneis som gäller

 2. Kicki Westrin

  Kan bara hålla med. Som förskollärare på en yngrebarns-avdelning så ser jag hur polarnkläder ofta ärvs av flera syskon och även från familj till familj. Kan säga att kläderna är lika fina efter att fyra-fem barn har använt dem. Till och med lika tåliga mot fukt… Ha en bra dag😀 //Kicki

  1. filipparadin
   filipparadin

   Så roligt att även du som ser kläder slitas varje dag har samma känsla som jag som :). Dina ord väger extra tungt i mina ögon! Älskar PoP och älskar att det är så bra kvalité att vi slipper slita på vår jord allt för mycket. Ta hand om dig Kram F

 3. Sandra

  Polarn & pyret har verkligen bra kläder. Har själv använt deras kläder mycket när jag var yngre och köper fortfarande kläder där, ibland till mig själv eller till nåt av kompisars barn.
  Älskar deras kläder 😍
  Kul att ni med gillar dom.
  Hållbara, funktionella och sköna plagg 👍🏽⭐️
  Hoppas er helg varit bra.

  Ta hand om dig/er
  Kram Sandra 💕🌷