Fredags feeling – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Fredags feeling

Så var det fredag tillslut, den dag som jag fasat för med tanke på min frus hälsa. Men vi är här. På plats. I studion och hon kommer att finnas för er ikvällens sändning 😊. Hon är nervös som få, såklart, med tanke på att träningen inte varit efter plan, men jag som sett rep och träning kan lova att jag är stoltare än tuppen. Hon är otrolig min Donna Bella! Att får ihop det så bra utan någon nämnbar träning gör mig matt av beundran och det sporrar mig själv till att utmana mina egna motgångar ännu hårdare. 

Hoppas ni är med oss både mentalt och framför tv:n i kväll❤. Kram F 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. filipparadin
   filipparadin

   Eller hur. Är stolt som få :). hon gjorde en enastående insats med tanke på hur lite hon kunnat träna. 🙂 F

 1. Sandra

  Heja Anja 👍🏼👏🏼 Hon var fantastisk. Sådan kämpe, så imponerad av henne. Bra dansat 💃🏻
  Hoppas på att hon bli piggare nu i dagarna så hon orkar dans träna men hälsan kommer först.
  Ta hand om er
  Kram Sandra 💕

 2. Linda Johansson

  Wow vad Anja var duktig ikväll,!
  Grymt jobbat!

  Nästa år är det din tur att vara med tycker jag 🙂

  Kram till er och krya på dig Anja
  Från
  Linda

 3. Jenny

  Håller tummarna att det går hela vägen! Ser fram mot att titta “ikapp” när jag är hemma i Sverige igen nästa vecka.

 4. Ebba J

  Anja och Stina i samma bild ❤ det är de två jag hejar på! Krya krya och lycka till, till Anja!
  Kram