Anja föll handlöst – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Anja föll handlöst

Igår var det en full rulle dag…. har ni hört det förr…. Japp! I och för sig är varje dag just nu en fullrulledag men det finns bättre och sämre dagar… och dagens start var inte var helt optimal. Det började med att jag följde barnen till öppna förskolan och sedan vidare till möte som jag blev tok försenad till då jag insåg när jag skulle stiga på bussen att jag glömt både plånbok och nycklar till lägenheten. ja ja jag fick mig en lite löptur och kom fram svettig och stressad men mötet gick ändå bra :). Anja kämpade på med dansen och hon gör det sååå bra!anja_pärson_letsdance

Tur vi inte hade veckans dans förra veckan, den här veckans dans är bra mycket snabbare och mycket mer ansträngde än förra veckans. Det är nästan så att det finns en mening med det mesta även fast man inte alltid ser det tydligt när man är mitt uppe i det hahaha typ som att man får en lugn och “lättare” dans när man ligger nerbäddad, urslut och total sjuk. Fatta vad hon presterade förra fredagen, hon bara går ut och bestämmer sig för att klara det. Hon är så cool.

Men eftersom den här veckan kräver mer och dansen är mer utmanande så innebär det också att felbedömningar och misstag kan få större konsekvenser… vilket också blev Anjas verklighet. I veckan har Anja och Calle tränat in sitt första lyft och Anja föll handlöst rakt ner i golvet .De har ett lyft där Anja själv har ansvaret över hur det går och under träningen så lyckades hon inte riktigt hålla fast ordentligt och vips lång hon där. Alla blev chockade och lite rädda, Anja blev mest irriterad på sig själv hon har som sagt kraschat värre förut. Den här gången var det jobbigare för oss att se på än vad det var för henne, jag får väl tro henne även om jag inte gillar tanken på att hon kan göra illa sig.anja_pärson_letsdance anja_pärson_letsdance calle_sterner_letsdance anja_pärson_letsdance anja_pärson_letsdance

I dag skinner solen och jag ska ta tillfället att snöra på mig löparskorna och få mig lite frisk luft i lungorna.

Hoppas ni får en fin dag! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Otäckt att hon föll, skönt att det gick väl ändå.
  Har idag kollat ikapp på Lets Dance, fantastisk dans av Anja & Calle 👏🏽👏🏽⭐️⭐️
  Så glad för att dom dansar vidare 😀💃🏻
  Önskar er en fin söndag
  Glöm inte ställa fram klockan 😉
  Kram Sandra 💕