Hon rubbar hela min existens❤ – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Hon rubbar hela min existens❤

Gårdagen har stått hög upp på dagar vi sett fram emot och igår var det äntligen dags. När vi var i Sälen och åkte skidor tillsammans med Mia och Gabriell introducerade dom oss för LP och både Anja och jag blev sålda direkt. Så sjukt cool brud på alla sätt!. Liten kropp med ett stort skepp intatuerat på hela bröstet och med världens röst! Jag ryser nästan bara av tanken. Har ni inte hört henne förr måste ni göra det nu! Hennes första spelning på sin Europa turné var på Debaser i Stockholm, vi var där. 

Trångt, svettigt, tätt tätt intill min fru och jag njöt av varje ton som kom ut. Jag njöt av varje sekund, av ALLT! Hade jag inte friat en gång tidigare till Anja hade tillfället “igår” varit det perfekta! Mina känslor förhöjt med livemusik från LP! Den kombon, i den stunden var oslagbar! Lyckan sitter kvar än i dag och jag är så lycklig över att jag efter 10 år tillsammans med Anja fortfarande får uppleva känslor som rubbar hela min existens❤! 

Ta hand om er! Kram F 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Så underbart det låter ❤️ Detta kommer ni leva länge på, man behöver uppleva såna där gånger när allt känns sådär extra härligt.
    Kram och kärlek till er från mig 💕