Vår nya familjemedlem – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Vår nya familjemedlem

Packad, klar och på väg hem! Hem till Umeå för några dagar. Det vi harframför oss är “Emmi-vecka” dom bästa veckorna som finns, enligt oss! Hela familjen är samlad och det lägger sig ett lugn hos oss alla när Emmi också är hemma. Gud hur mycket kan man längta??!! Längtar så det värker i varje cell och kan knappt vänta på att skolan ska sluta så att man får åka och hämta henne. Pojkarna tjatar efter storasyster från den dag hon lämnar oss till den dag hon kommer hem igen. Med oss har vi också vår nya “familjemedlem” Calle (Anjas danspartner ) Med Calle finns ingen tvekan, han är självklar och har gått rakt in i hjärtat hos oss alla i familjen. Så skönt med tanke på hur mycket tid vi, men framför allt Anja, spenderar med honom under Let’s Dance. Är sjukt tacksam över att det blev just Calle som dansar med Anja, alla som har barn förstår hur komplicerat det skulle kunnat bli om inte hela familjen hade varit enade och med på noterna.Så nu är det några dagars träning i Umeå som vi har framför oss och det känns helt magiskt att få komma hem! Känslan i kroppen är total! Nu tänker jag njuta till max dom här dagarna och ta tillvara på varje minut av den här känslan😊.

Ha en underbar dag! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.