Filippa Rådin

Stressigt värre

Som ni vet har det varit en hektisk vecka för oss när det gäller Let´s Dance med två live program inbokade. Det är mycket som krävs för att sy ihop två program och jag tycker verkligen alla har gjort sitt yttersta för att leverera. Trots att det har varit mycket åt alla håll så har det varit grymt kul. Allt utom att Johannes och Jasmine och Samir och Sigrid var tvungen att lämna i veckan. Det kommer att kännas när man är tillbaka i träningslokalerna men jag bävar lite inför nu den kommande fredagen… tror ändå att saknaden kommer att kännas mest då inför nästa veckas direktsändning. Och värre lär det bli för varje vecka som går gänget blir mindre och mindre.

Det är inte bara det att det varit ”två programsvecka” som varit speciellt ,dels var det en känslosam dag i torsdags då alla deltagare dedikerade sin dans till någon men sedan också att alla utvecklats och klättrat några pinnar på stegen. Det var verkligen roligt att se alla dansa och jag tycker att gårdagens Brodway battle var grymt fartfyllt och härligt att se.
Jag fick min dans!! Inte nog med det jag fick även bli helt överraskad med en ros och en kyss!! Anja gjorde det så bra och känslosamt att jag blev rörd till tårar i direktsändning. Det blåste en orkan av känslor och kärlek i mig när jag fick sitta på första parkett och se min fru dansa till mig. Magisk känsla vill jag lova!

Igår var det dags för dag nr två. Anja skulle köra två danser, en huvuddans och ett Broadway battle. För min del blev det lite tight med tid då jag inte hunnit fixa färdigt Anjas hår och armsmycken inför fredagen. Jag var för trött för att sätta mig för att fixa klart allt när vi kom hem och klockan var 12 på natten så jag tog beslut att sova och gå upp på morgonen istället…. Med tre barn kan våra morgnar lätt bli lite kaosartade. När jag vaknade fredag morgon fanns det inget utrymme för att sätta sig i lugn och ro för att slutföra något så jag fick snabbt rafsa ihop allt och ta med mig det till studion istället.DSC01047 DSC01043 DSC01007 DSC01003 DSC00996 DSC00994

Ogillar verkligen att behöva stressa med sådana här saker, helst vill jag ha allt klart innan så att jag på dagen helt kan fokusera på allt annat och vara hundra procent närvarande på Anja om något oväntat skulle inträffa. Typ som att jag inser att jag ville ”stena”, sätta mer strass på hennes skor till hennes huvudnummer. Med nöd och näppe hann jag precis allt klart innan jag var tvungen att kasta mig i bilen för att åka hem och bli sminkad inför kvällens sändning.
Kl 18.00 var jag fix och färdig och satte mig i en taxi tillbaka till Anja. Kl 19.00 satte jag mig på min,plats i direktsändning. Trots att jag duschat kände jag mig som att jag sprungit ett maraton. Hahahaha.Men jag hann!!! Och Anja var som alltid strålande vacker och levererade en samba som inte gjorde någon besviken. JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER MIN FRU!!❤️😍 Anja och Emmi

Hoppas ni får en fin påsk! Stor Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Ni är grymma båda två. Allt fixande och trixande inför direktsändning. Anja var strålande i både dans och utseende.
    Hoppas ni får en fin söndag.
    Kram Sandra 💕