Filippa Rådin

Söndagsmorgon i träningslokalen

Det är söndagsmorgon och vi hänger i träningslokalen. Hade det inte varit för att Emmi vill vara med Anja så mycket hon kan nu när hon är nere hos oss + att vi ska prova outfits på Anja idag, hade jag hellre varit kvar hemma. Men trots att det hade varit grymt att sitta vid frukostbordet och dricka kaffe med mamma istället. Är det ändå ganska mysigt att sitta och slöa i en puff och slippa höra Maximilan och Elvis bråka. 

Idag spelar Calle lugn musik och går sakta igenom den nya koreografin med Anja. Hans röst är behaglig att lyssna till och hans rörelser är ett med musiken. Tänk om man själv hade varit i närheten dansmässigt… jag ska erkänna att min högsta önskan är att vara en grym dansare! Kunna ha total kontroll på kroppen, flyga över golvet och vara ett med musiken. Tänk vad coolt att vara lika duktig som Calle😊. Måste nog se till att bli dansare i mitt nästa liv! 

Hoppas ni får en härlig dag! Kram på er❤️ F 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Håller tummarna för Anja! Hon är så duktig!! Har en fråga om en svart kjol som honhar tränat dans i. Vart kommer den ifrån? Den ser ljuvlig ut! Tack så länge! 🤗🙏

  2. Angela

    Så himla fint att se er kärlek tillsammans. Ni är verkligen ett ihop💞 dansen Anja tillägnade dig va så fin speciellt när hon gav dig en ros med puss😘 vi håller tummarna att hon vinner allt. En varm kram till er båda🌸