Filippa Rådin

Åker hem

Det finns mycket jag ser fram emot just nu men är det något jag längtar efter är det att komma hem och fira min kärlek. 

Nästa vecka fyller Anja år och vi har tagit beslutet att åka hem till Umeå, ladda om batterierna och fira henne. Lyckan i min kropp är gränslös! Och det första jag ska göra är att öppna dörren på vid gavel och låta barnen få springa ut och in genom dörren hur mycket dom vill😊😊. Att ha närhet och enkelhet till leken utanför kommer att vara magiskt!! Sedan att samla vänner, äta gott och få skämma bort min kärlek för en stund blir maxat! Dom här dagarna kommer göra oss gott. I dagens Expressen står det mer om mina planer. 

Puss på er😘

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Låter härligt och underbart. Bra att ladda om batterierna.
    Hoppas ni får en fin vecka med mycket kärlek.
    Stor kram Sandra