Filippa Rådin

Överraskade Anja

IMG_4540Vi knaprar in mot avslut med Let`s Dance, ja än är det inte riktigt slut på ett tag men efter veckor av hård dansträning börjar Anjas kropp bli rejält öm och sliten.
Emmis största önskan var att gå på Spa med Anja och mig under den här veckan.
Så igår så passade jag på att överraska mina två finaste tjejer med en förmiddag på spa helt för oss själva. Direkt efter frukost drog vi i väg till Spa by us här i Stockholm. Att komma dit var som att kliva in i en oas av välbefinnande.
Tessan som tog emot oss pratade med lugn och vänlig röst, ur högtalarna spelades spa musik och från första stund kände vi oss som hemma.

Hon hade laddat jacuzzi, ställt fram te, dukat upp ett härligt fruktfat och tänt ljus. allt var så fint! På riktigt, det kändes som att vi kommit till himmelen! Igår var jag så slut att jag nästan började gråta av bara tanken på att ha flera timmar tillsammans i lugn och ro. Vi började med en timmes helkropps massage och sjönk sedan ner i jacuzzi , snacka om att man blev helt avslappnad, även jag som annars har svårt att släppa tankar på allt som ska göras :). Emmi fortsatte med ansiktsbehandling, Anja och jag tog tillfället att vaxa benen, När benen är helt nyfixade är dom närstan löjligt lena, älskar det!
Vi säger så ofta att vi ska gå mer på spa eller börja med Yoga. Det blir aldrig av för vi tänker alltid för stort!! Men det här passar oss så bra!! En liten minioas, ett stenkast från vår lägenhet, mitt i smeten. Vill vi, hinner vi jobba, göra ärenden och sen om vi får 30-60 min över så kan vi hoppa in genom dörren här, släppa ner axlarna och njuta. Jag älskar det och efter igår är jag grymt hoppfull över att vi kommer att bli stammisar på det här stället._MG_5738 _MG_5789

Ta hand om er! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Fin du är mot din fru! Omhändertagande mitt i all stress när du själv är i massa sus o brus med era barn. Tid är inget man ”har” utan något man TAR. En eloge till dig som sätter din fru först nu. Det är verkligen kärlek på djup nivå. När man ger får man. Vill bara säga att din vänlighet och omtanke utstrålas när ni gör saker tillsammans i offentliga sammanhang. Du har det där extra. Att ge av dig själv inne ifrån så det syns genuint i hela dig och din strålning på utsidan. Att du gör saker som du vill och inte för att du måste. Ni är så fina tillsammans och jag är glad för eran skull att ni har varandra. Tycker det är så oförskämt att tidningar skriver att du står för ”smink och hår”. Jag ser iallafall tryggheten och stabiliteten och värmen.

 2. Sandra

  Vilken fin överraskning till dina fina tjejer. Mysigt och värdefullt med egentid för er alla tre. Ni sliter så hårt med allt, även om lets dance är en rolig grej så tar det på kraft och ork tillslut såklart. Även om man har fullt upp med roliga saker så är det viktigt att ta hand om sig.
  Hoppas ni har laddat batterierna nu inför morgondagens program 😊

  Ta hand om er
  Kram Sandra 💕