Filippa Rådin

Fredagsfinal

Det känns som att jag inte varit inne här på hur länge som helst att jag inte funnits för er och berättat om att som händer i vårt liv. Det faktum att jag inte riktigt hinner med allt jag vill här i livet just nu gör att jag går med konstant dåligt samvete.
För när jag träffar er underbara människor som kommer fram till mig och berömmer mig för den jag är och för det jag delar med mig av förstår jag att borde finnas där mer för er.
Ni säger att jag ger er styrka och kraft av det jag skriver men verkligheten från min sida är att det är NI som boostar mig! TACK för att ni finns gör er tillkänna och peppar mig när vi träffas 🙂

Igår började vi dagen med att åka till Jenny Strömstedt, Anders Pihlblad och Nyhetsmorgon, missade ni oss kan ni se klippet här:

Från soffan åkte vi ovanligt tidigt till ”vårt” kaffeställe för den obligatoriska kaffekoppen tillsammans med Calle.
Anjas kropp är riktigt sliten och igår behövde hon ta behandling innan alla förberedelser inför kvällen skulle dra igång och även träna lite extra då dansen gått lite trevande under träningen.
Annars var dagen precis som vanligt med genrep, smink och påklädning.

Jag visste att Anjas danser skulle beröra. När hon stod där på golvet, vacker och övertygande, knöt det sig i magen på mig! Jag var obeskrivligt stolt!! Och hon var värd alla 10:or som går att få. Veckans klänning i rumban var jag extra nöjd med, allt i hennes båda outfits blev grymt bra och hon levererade två klanderfria framföranden. Utan att skryta så var min känsla när jag satt där innan allt drog igång, att vi som par är värsta dream teamet hahaha så skön känsla, I den känslan vill jag stanna i evigheter. den övertygande känslan vill jag alltid ha. Tänk om vi alla alltid skulle få gå omkring och känna oss kompletta och klanderfria.
Är inte det ett mål som vi alla borde ha tillsammans? Jag jobbar iallafall hårt just nu på att inte slå ner på min egna förmåga. Jag vill att min starka ryggrad ska bära mig genom allt och aldrig ge vika.

Alla vi gör så mycket bra, varje dag, men vi är duktiga på att inte ge oss själva kredd för det.  God natt kram! F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Freja

  Både du och Anja verkar som helt fantastiska människor! Älskar din blogg, blir alltid lika glad av att läsa nya inlägg! Bästa ni! ❣️

 2. Lovisa

  Hänger inte med, är det du som gör Anjas outfit? Trodde produktionen fixade med smink o kläder? Måste alla fixa det själva?

  1. filipparadin

   Jag jobbar tillsammans med ett fantastiskt stylistteam på produktionen. Men eftersom jag är utbildad designer, känner Anja bäst och vet vad som passar henne är det jag som ritar klänningarna och sedan i samråd med dom gör det slutgiltiga valet. Så jobbar alltid Anja och jag 😊. Hoppas du får en fin söndag 🌸kram F

 3. Sandra

  Fina F,
  Du behöver inte ha dåligt samvetet för att du inte hinner med oss läsare här. Har full förståelse för det. Men alltid kul när du uppdatera oss på läget. Fint att höra att det är ömsesidigt med att vi ge varandra styrka och kraft 💪🏽💪🏽 Du och Anja är så fantastiska på alla sätt och vis. Ni är glädje och styrka för mig.
  Underbart att se er i Nyhetsmorgon 👍🏽😀💕
  Det strålar om er ☀️
  Såg glad att Anja få fortsätta dansa. Alltid lika duktig och snygga klänningar,skor och detaljer. Ni grymma båda två.
  Hoppas ni har en fin helg

  Stor kram Sandra 🌸

  1. filipparadin

   💕💕💕💕🌸🌸🌸 blommor och kärlek till dig! Alltid så uppmuntrande! Hoppas du får en fin söndag💕 kram F

  1. filipparadin

   Agneta, om det är någon som känner Anja i alla lägen är det jag. Jag tvivlar aldrig på henne men däremot kan jag vara orolig för henne när kroppen säger ifrån! /F

 4. Pia

  Vi behöver alla förbilder, känns gott att se och höra hur ni stöttar varandra i allt ni företar er. Så som det ska vara i ett förhållande. Att ni är två kvinnor ger ytterligare en dimension, förebild för alla som inte vågar leva öppet gay, oavsett anledning. Okey sen är jag nog lite starstruck av er 😊. Kram kram

 5. Hanna

  Var är dina byxor ifrån som du hade i Nyhetsmorgon? De är såååå snygga, vill ha likadana! 😉 Hälsningar Hanna

 6. Linda Johansson

  Ni är så fina och sköna människor båda 2, även om man.bara följer er på insta och på din blogg så.känns de som man känner er lite ändå 💞 hoppas man.råkar springa på er om ni är i Skåne nån gång 😘
  Kram
  Linda