Filippa Rådin

Idag åker vi!

Idag åker vi hem till Umeå. Det ska bli så underbart!!! Helt magiskt. Efter fredasgfinalen har det varit fullt upp att filma och fixa med kostym och göra allt det där som alla kräver under en hel vecka inklämt på några timmar nu i helgen. Anja har varit igång med sin nya dans i några timmar på morgonen medans jag har ritat nya klänningar.

img_8514.jpgimg_8510.jpgimg_8509-1.jpg

Vad brukar ni göra det första ni gör när ni kommer hem? Efter att ni varit borta. Vad prioriterar man och hur ska man ta tillvara på de få dagar/timmar som vi är hemma? Jag vet att Anja har en hel lista med grejer hon vill göra och även jag har börjat på en egen. Fast min lista skiljer sig avsevärt från hennes 😊. På min står mest saker som har med hennes födelsedag att göra. Jag inser att jag inte kommer att hinna både tillfredsställa hennes ”att göra lista” med mina prioriteringar på att förbereda hennes dag på bästa sätt.

Hur får man sig själv att bara skita i allt, saker som egentligen inte är relevanta (allt som inte har med Anjas födelsedag att göra) och istället ta ut det bästa av dagarna hemma och sen låta det andra vänta vidare? Jag tror vi måste släppa en hel del om vi ska orka med att pendla till Stockholm lite i veckan. Eftersom vi har Emmi i veckan så kommer vi åka ner till Stockholm under onsdagen för att sen åka hem och ner igen med hela familjen på torsdagkväll och om Anja tar sig till final stannar vi i Stockholm tills Let’s Dance är över. Under finalveckan kommer Anja oavsett hur det går dansa och sedan vara med i liveshowen.

Så jag tänker mig att vi får blunda för det mesta, ta in vår underbara Anna-Lisa som hjälper oss med städet på tisdag fm och sen tar vi tag i problemet med allt det andra när vi kommer hem på riktigt och har mer tid. Tror ni vi klarar av att ha den sinnesnärvaron så att vi få till två dagar med maxmys hemma? Jag tror och hoppas det😊!
Barnen längtar efter sina kompisar och sina leksaker och då vill jag vara närvarande och njuta av varje minut och inte städa och fixa på måstelistan.lets_dance_anja

Jag tror de sista Let´s Dance veckorna kommer att gå riktigt fort. I dag på träningen kände jag för första gången en liten sorgsenhet över att det snart är över. Att inte ha dagar med Calle. Att inte boka date på ”vårt” kafé tillsammans med honom. Att inte träffa ägarinnan på kaféet som utan att säga ett ord bara vet vad vi vill ha, 2 cappuccino och en slät till Calle😊. Att inte ha träningslokalen som arbetsplats. Att inte ha live show under mina arbetspass och se min fru utvecklas och dansa för ”mig”. Dom här veckorna har varit slitiga, utvecklande och härliga på många sätt.

calle_sterner_letsdance

Det vi har framför oss nu är först njuta till max över att vara i Umeå och sen om Anja går vidare är det bara en vecka med dans innan finalveckan drar igång. Shit!! Det som varat i flera månader ska snart ta slut!
Hoppas ni har en skön söndag! Puss på er ❤️ F 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Njut av att vara hemma och låt alla tråkiga måsten vänta tills allt är över med Let’s dance. Hoppas ni får några mysiga dagar hemma med vänner och familj och att Anja får en härlig födelsedag. Håller tummarna och röstar på fredag. Anja var grymt duktig i fredags och jag är impad över hur de hinner lära sig alla danser så snabbt. Förstår om du är stolt. Snygg klänning hade hon också. 👍🏼Kram och hej från västkusten