Filippa Rådin

Det jag känner är stolthet!

God morgon kära ni. Idag känner jag mig lite mer sentimental än vanligt. Vi är hemma i vårt älskade Umeå, barnen har sprungit runt i lyckorus sedan vi kom hem. rivit ut varje leksak dom har och vårt hem ser ut som ett inferno men det är så värt. Imorse hoppade Elvis på cykeln och kom fram till dagis stoltare än tuppen. Han kunde fortfarande cykla!! Den lyckan gick att ta på. Älskade unge!

Snart landar Calle med flyget från Stockholm och Anjas dansträning drar igång på hemmaplan. Solen skiner och hon tar cykeln ner till stan för att möta upp Calle i träningslokalen. För fru Rådins del blir det en stressig dag.  Jag har sjukt mycket att rodda i och mitt i allt ska Elvis till optikern. Det innebär att jag får lägga allt annat jobb åt sidan. Idag blir min arbetsplats rörlig och jag tackar Calle för att han finns och uppehåller Anja på bästa sätt.

I dag känns det som att mina känslor ligger utanpå kroppen. Hjälpte Anja med att få fram bilder från fredagens Let´s Dance veckofinal till ett instagram inlägg och min kropp blir fylld av en enorm stolthet när jag titta på Anja och Calle. Jag är så in i benmärgen tacksam över att Calle var den som vi skulle ”dela” vårt liv med😊😊. Hans känsla på dansgolvet är som ingen annans och hans förmåga att utmana Anja och  skapa magi i koreograferna är något alldeles extra. Han, precis som Anja stagnerar aldrig eller för den delen tillåter sig vara lat i uttrycket. Han tänjer på gränserna och tappar aldrig övertygelsen på att Anja klarar även det som är svårt. Hon, kärleken mitt i livet. tar för sig, växer och blommar! Hon är stoltheten som nästan värker i min kropp. Hon är den som jag aldrig tvivlat på men som trots det ändå är bättre än vad jag någonsin hade kunnat hoppas på.

Jag hoppas med hela mig, nu när vi är så oliiiidligt nära finalen att ”vi”, Calle och Anja med största supporten från mig 😊 får dansa sig till glasskon. Tänk vilken dröm, en dröm som känns så där kittlande nära men ändå så läskigt långt bort :). Jag behöver både ert moraliska stöd och att ni röstar på Anja och Calle varje fredag fram till final.

Puss på er! Kram F

 

170421_lets_dance_annika_berglund-3168 170421_lets_dance_annika_berglund-3148 170421_anja_dans2_annika_berglund_3007 170421_anja_dans2_annika_berglund_3003 170421_anja_dans2_annika_berglund_2997 170421_anja_dans1_annika_berglund_2824 170421_anja_dans1_annika_berglund_2818 170421_anja_dans1_annika_berglund_2815 170421_anja_dans1_annika_berglund_2802 170421_anja_dans1_annika_berglund_2799@annikaberglundphoto

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ewa Berggren

  Självklart röstas det på Anja varje fredag 👍
  Hon blir ju bara bättre och bättre, en fröjd för ögat att titta på. Kalle kan verkligen plocka fram det bästa hos den vackra kvinnan ❤❤ Absolut att du ska vara stolt som är gift med en sån pingla 😍.
  Kram på er 💖💖

 2. Veronica

  Förstår verkligen din stolthet över din fru.
  Anja och Calle levererar verkligen varje vecka.
  Håller verkligen tummar och tår att de vinner glasskon.

 3. Rantamor

  Nu är vi på hemma i Nordmaling igen, efter två tunga veckor med begravning i Finland, och missat lite på er Lets Dance resa,
  men vet ju att Anja är kvar.
  Nu är det bara att hålla tummarna och rösta igen, vi laddar inför fredagen och tar fram mobilen å röstar.
  Grattis till Anja som fyller år idag hoppar ni får en kärleksfull dag ni två,
  och tillsammans med era tre barn ..ja å Calle också, han räknas ju till familjen numera förstår jag…. =)

  Tjing tjong och kramar till er !!!

 4. Sandra

  Stoltheten du känner är en RÄTT känsla. Självklart ska du känna det 💕
  Så skönt att ni är hemma i Umeå nu och få njuta på hemmaplan lite.
  Hoppas din dag löser sig på bästa sätt och du inte stressat ihjäl dig 😬
  Jag tro Calle är lika glad och tacksam att få dansa med Anja. Måste vara en utmärkt danspartner ⭐️
  Självklart ska jag rösta, det är spännande nu när det närmar sig finalen. Nu är ni såååå nära så nu sjutton ska ni gå hela vägen!!! ☺️
  Kärlek & styrka till er alla
  Kram Sandra 💕🌸

  1. filipparadin

   😄😄😄 underbara du, ja jag hade iallafall varit glad om jag hade varit Calle 😄. Tack för dina ord och din pepp, du är grym 👊

  2. Jeanette

   Stoltheten och kärleken hos er två! Så underbart att se.
   Vi hade bara varit 1 år i vår bubbla när jag hörde Anjas sommarprat.
   Nu har det gått totalt 6 år och vi är nyblivna fruar. Och det gjorde gott att höra om några som vågade följa sina hjärtan fullt ut.
   Om ni visste vad det betyder att ni är naturliga och öppna med det som är ni.
   Den varma kärleken, respekten och stoltheten!
   Jag har röstat på Calle&Anja från första stund, för är det någonstans skon skall stå så är det hos er.
   Och när den väl är där, då kan du strasspimpa den lite.
   För dansframgången, den har ni gjort tillsammans!
   Stor kram💕