Filippa Rådin

Kvartsfinal och tårta

Hej alla fina läsare som finns på min kära frus blogg. Det var längesedan jag var inne här och gästspelade. Idag ville jag så gärna ta över tangentbordet en stund eftersom jag vill hylla min kärlek till max för allt hon gör för mig. Som ni alla vet så dansar jag med i Let´s Dance och det har medfört att hela familjen blivit tvungen att hänga med till Stockholm. Vi valde att flytta ner allihopa under en period för att kunna vara tillsammans och även att jag skulle få träna utan press och kunna göra det som behövs för att prestera på dansgolvet. Det är för mig helt underbart att ha min fru vid min sida som stöttar upp med allt som är runt omkring Let´s Dance plus att varje fredag ser hon till att jag verkligen är sparkling och känner mig galet vacker. Hon är den som ritar och har idéerna på kläderna och även ser till att smycken i håret och alla små detaljer får en helhet.  Efter att ha levt med Filippa i 10 år så kan jag fortfarande häpnas över den talang och känsla Filippa har när det gäller styling. Hon får mig att bli någon jag själv inte ser hos mig. Dagarna går fort nu och det närmar sig slutet av vår tid i Stockholm. Kanske är de över redan nu på fredag. Men jag hoppas verkligen att ni röstar allt ni har så vi får gå hela vägen till final. Vore såååå tråkigt att åka ut precis innan målsnöret. Jag lovar er att jag ska göra allt för att leverera något grymt på fredag.lets_dance lets_dance lets_dance lets_dance lets_dance

Hur som helst var det egentligen inte det jag skulle skriva om utan om det fantastiska dag som Filippa gav mig igår. jag fyllde 36 år igår. Inte kanske en ålder att fira rejält men samtidigt i allt som är just nu så är det helt fantastiskt att få en stund med vänner och äta god mat och dricka gott.

Jag fattar inte hur Filippa har hunnit med att fixa allt. Vi kom hem i söndags och då var det bara att öppna post, ta hand om huset och röja allt vi lämnade förra gången vi var hemma. Calle har varit med här uppe i Umeå så vi har tränat hela dagarna och då har inte jag kunnat styra i något annat. Filippa har ryat runt med allt kring min födelsedag och även barn som vi behövde gå till optiker och läkare osv. Kickoff på fotboll och allt vad det har varit. Ni fattar vilken jäkla krigarkvinna jag lever med!! Det sitter aldrig fast utan hon kör bara! Vet att hon även hann med en sväng till Eva och fixa med en klänning hon tänker ha på Unicef´s galan den 1 maj. Som jag för övrigt vill tipsa er om att gå in och buda på grejer som skänkts för att samla in pengar till barnen. Jag har tillsammans med Tabita lagt upp en slalomdress som är väldigt unik, dels för att det är en dress jag använde min sista säsong som skidåkare i världscupen och även att ingen mindre än Tabita levt i den under en period i Sälen. Kolla in de här länkarna så är ni uppdaterade i allt.

Länk till aktion: HÄR

mia_skäringer

IMG_8540IMG_8526

Underbar present från min älskade

IMG_8551

Jag visste inte vad som skulle ske under min födelsedag, Filippa var väldigt tydlig med mig att jag inte fick veta. Det är så att jag sabbat en del överraskningar förut så jag fick verkligen inte göra bort mig den här gången.  Jag fick en magisk morgon med barnen. Ni vet då man ska låtsas sova och de kommer sjungande in i sovrummet. Jag led med Filippa då jag hörde hur hon fick kämpa med pojkarna som verkligen inte ville vara sams. Men sen kom de sjungande in och det var så fint. Sedan blev det en härlig kaos med Maximilian som tog hela tårtan i sin famn och Elvis som inte kunde vänta på paket och Emmi som surade ihop på Maximilian som åt upp hela den lilla princessgrodan som jag fick som tårta. Jag bara älskar när det är så där. Alla barnen har viljor och det blir  kärlek, tårar , sura miner och massor av skratt. Min familj är bara helt underbar. Vi hann med en mysig frukost innan skola och förskola och min dansträning var igång.

Vi lyxade sedan med en lunch på köksbaren och på eftermiddagen fick vi celebert besök av Maria Pietilä Holmner och hennes mamma. Det var galet länge sedan vi såg så det blev superkul. Efter träningen blev jag överraskade med en fotvård och massage. När jag väl satt där så tänkte jag att det var länge sedan jag bara satt ner och tog det lugnt i 1 1/2 timme. Jag kollade på allt i telefonen och slöt även ögonen en stund. Vilken energitankning!!! På kvällen hade Filippa styrt upp med våra närmsta vänner och min syster och familj. Det var runt 20 pers i köket och barn som sprang i galen lycka över att få leka. Våra vänner Marie och Peter kom med mat från Köksbaren som var bland det godaste jag ätit på länge!! Trångt, högljutt och små fötter som sprang runt. Vilken fest, vilka underbara vänner och vilken fantastisk fru jag har!!! Jag älskar dig Filippa och du är det bästa som hänt i mitt liv. Varje dag vi är tillsammans, varje timme och varje minut är en berg och dalbana som jag aldrig vill kliva av och jag älskar varje minut!

Stor kram Anja 

DSC01368 DSC01391 DSC01390 DSC01388 DSC01386

Tacos till barnen såklart 🙂DSC01384 DSC01383 DSC01382 DSC01376 IMG_8573DSC01399 DSC01398

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Så underbart inlägg från dig Anja 😊
  Självklart vill jag ser dig och Calle i finalen, vill såklart att ni vinner 🎉💃🏻
  Du är fantastisk på dansgolvet, strålande vacker och grymt duktig.
  Rösta på dig såklart! Det är spännande nu när det närmar sig finalen.

  Så underbar fru du har som fixat allt detta till din födelsedag. Hon verkar vara en klippa din Filippa 😊💕
  Även fantastisk på att blogga är hon. Att hon hinner med allt. Stor eloge till henne 🥇💐

  Önskar dig lycka till imon.
  Var rädd om dig
  Kram Sandra 🌸

 2. Linda Johansson

  Håller alla tummar för dig på Fredag vill.se dig i finalen 😍

  Lycka till!
  Kram
  Linda
  (Moster_linda på instagram) 😀

 3. Karin

  Håller tummarna och röstar för att du ska få vara kvar!! Och där är den igen; danskjolen!! Var kommer den ifrån??? Ser helt underbar ut.
  Kör hårt på fredag!! 🙌👊🤗