Filippa Rådin

Sämsta uppladdningen

Dagarna hemma är slut och vi är på väg ner för gott tills Let’s Dance är slut . Det är med oro i magen som jag satte mig på flyget. Precis innan jag steg på planet fick jag meddelande från Ann på kostym att Anjas klänning som kom från London idag inte ser ut enligt plan… inte nog med det. Anja har fått känningar i en ljumske. Sträckte sig på torr-repet igår, en ljumske som strulat mer eller mindre under hela Let’s Dance perioden. Nu hoppas vi den håller imorgon. Snacka om sämsta möjliga uppladdning inför imorgon!.Direkt efter att vi landat åker vi lämnar barnen i lägenheten för middag och sömn medan Anja och jag åker till träningslokalen för problemlösning av kostym samt viktig slutträning inför morgondagen för Anja och Calles del. Mitt i all oro känns det ändå skönt att komma på plats. Prova klänningar, få en plan och att Anja får testa om kroppen håller. Det är bara att räkna med en sen kväll på Let’s Dance fabriken😊. Det är i såna här lägen det är som bäst att ha varandra❤️. 

Nu håller vi tummarna för att allt ska bli så bra som möjligt imorgon😘. 

Ta hand om varandra❤️! Kram F 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna-Karin

  Å så kul att det går så bra och vi hejar och håller tummarna för vinst!

  Jag är så glad över att ni syns och finns och visar att kärleken kommer i alla former och att man älskar för att man älskar. Det finns inga andra skäl för det. Ett budskap som är extra viktigt idag när jag besviken läser vad som hänt i min och min flickväns stad där mina barn växer upp och jag försöker lära dem om jämställdhet.

  http://mobil.nsd.se/nyheter/lulea/hatattacken-vi-kallades-plattfittor-nm4533626.aspx

  jag tror inte på att slåss på barrikaderna. Jag tror att det som omvänder människor är kärlek, erfarenheter och öppenhet. Ibland känns det bara som om det tar väldigt lång tid.

  Det ni gör är viktigt! Tack💞

 2. Sandra

  Yeees!!!! Grattis Anja 👏🏽💃🏻
  Så himla kul att hon fick dansa vidare till SM final. Hon är så grymt duktig! Röstade såklart på henne 🎉
  Nu hoppas jag bara på att mitt hemmalag HV71 tar SM guld imon 🏆 Så är denna helgen fulländad med glädje 😀💜🌸
  Kram Sandra🌷

 3. Ulrika

  Hur funkar det för de andra som dansar? Har dom också egna kostymörer såsom du är för Anja? Är du anställd av Let´s Dance?

  Tack för en jättebra blogg!

  1. filipparadin

   Nä Let´s Dance har ett grymt kostym team som servar alla och jag får inte betalt av Let´s Dance jag jobbar för mitt och Anjas egna bolag och får lön av oss själva. Eftersom att jag är utbildad designer och känner Anja bäst jobbar hon och jag alltid utifrån mina idéer när det gäller stylingen av Anja. I Let´s dance har jag ett super bra samarbete med kostym teamet som finns på plast. Kram F

 4. Sandra

  Ajdå, det låter inget vidare med varken sträckningen eller Anjas klänning 🙁
  Men håller tummar och tår för att det bli bättre. Och det blir det. Du kommer lösa det med klänningen till det bästa 👊🏽👊🏽
  Hoppas Anja fixar att dansa imon, men hon måste var rädd om sig och tänka på hälsan med. Kan inte vara skönt med känningar i ljumsken.
  Håller tummarna för det bästa.
  Kram Sandra 🌸