Filippa Rådin

Födelsedag, gala och Let´s Dance

Som alltid när man är inne i stora projekt så smälter dagarna ihop och man får dålig koll på vilken dag det är.

Men just nu ler livet mot mig med sitt bredaste leende, solen skiner och allt känns så mycket lättare på alla sätt. Tempot är fortfarande galet högt om inte ännu snabbare än vad det varit tidigare. Men trots det känns det som att vi går från klarhet till klarhet och det är såååå skönt!

Igår var det en viktig dag för oss av många anledningar. Det var Calles födelsedag, viktig, med tanke på att han numer ”ingår” i vår familj 😊😊😊. Och senare på kvällen var det Unicefs gala för världens barn.

Vi fick en galet mysig dag tillsammans som rymde både överraskning, paket, dansträning och gala på kvällen. Bättre kunde det inte bli. Jag och Anja åkte iväg tidigare på morgonen för att köpa tårta så att vi kunde komma till träningslokalen med sång och tårta, Vi visste att Calle älskar dammsugare så det blev en sån + tårta. När vi kom till träningslokalen var det tomt på folk, ovanligt för att vara Let´s Dance. Det brukar vara repetitioner för alla proffsdansare på förmiddagarna, men efter en snurr till köket träffade vi på födelsedagsbarnet! Efter att vi fikat tillsammans började det strömma in folk. Måste säga att det känns tråkigt att det inte är full fart längre men det är ju å andra sidan inte så konstigt då det bara är tre par kvar.

Medan Anja tränade så passade jag på att jobba med kostym, fixa med Anjas nya skor men även se om jag kunde få till en topp till min outfit som jag helst ville ha på mig till galakvällen. Min tanke var att jag skulle ha en t-shirt med en strassad Unicef-logga på. Jag fick som jag ville, den blev galet bra om jag får säga det själv och jag fick enormt mycket uppmärksamhet för den hela kvällen. Gina Tricot smyg fotade mig till och med så nu får vi väl se hur lång tid det ta innan vi hitta ”min” t-shirt ute i butik hahaha. När jag klädde både mig och Anja igår var min tanke att vi skulle ha kläder som vi kunde återanvända eller har återanvänt. Anja var strålande vacker i en klänning från H&M kollektion Conscious och jag hade en sidenkjol som jag sydde upp till QX-galan och till den min Unicef T-shirt :).

IMG_8834IMG_8843IMG_8846IMG_8850IMG_8851IMG_8854IMG_8858Eftersom det är semifinalvecka den här veckan börjar man se att paren spänner bågen lite extra. Anja och Calle jobbade hårt under hela gårdagen, jag fick till och med gå in och bryta träningen så vi kunde få vår lunch i solen. Vi köpte thaimat och tog med oss ut till gärdet och la oss i gräset. Det var så varmt!! Såå underbart att äntligen få lite värme och sol. Vi njöt till max innan jag var tvungen att dra till Fanny för smink. Anja och Calle körde på en timme till innan hon snabbt fick duscha och komma rusande till oss och även hon bli sminkad innan vi skulle iväg.

Vår galakväll innebar att först åka till Unicef´s gala-middag på en ny restaurang som heter TAK. Vilken utsikt!! Vi fick både solnedgång och sommarkänsla, jag fattar att det där stället kommer att dra folk i sommar :). Efter lite mat var det dags för Mark Levengood och Anja att greppa mikrofonen och prata om Unicef viktiga arbete. Jag kan inte säga det nog många gånger men hon gör mig så STOLT och det är en glädje att få stå vid sidan och lyssna och se på henne.

Hoppas att ni såg galan på tv och blev nya världsföräldrar kanske att ni till och med ringde in och fick prata med antingen mig eller Anja när vi satt i telefonerna för att ta emot nya världsföräldrar :).IMG_4715IMG_8864 IMG_8865 IMG_4703 IMG_4707 IMG_4710 IMG_4688

Kram och god natt fina ni! F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Ni är fantastiska båda två ⭐️⭐️💕💕
  Grattis till Calle i efterskott 🎉🎂🌷
  Tack för allt du delar med dig av 🙏🏽
  Äntligen är solen här och med en lite mer värme i luften, underbart. Visst få man lite mer energi av den, härligt 👍🏼😊☀️

  Ha en fin ons kväll
  Kram Sandra 🌷

 2. Dema, gravid igen!

  Jag är så imponerad att ni får vardagen att gå ihop med allt roligt ni gör nu! Hur gör ni för att inte glömma bort varandra som par när ni har såhär mycket? Är det att umgås mycket tillsammans som ni gör som är hemlighet?

 3. Jeanette

  Vilket sprudlande inlägg!
  Det går ju bara att strössla superlativ över er två.
  Vilken ynnest att få jobba ihop med sin pusselbit och dessutom göra det så bra.
  Önskar den bästa av dagar, här visar sig Gbg från sin vackraste sida idag, så gött!!😁
  Kram☀️