Filippa Rådin

Anjas panik!

IMG_9003Vad är det värsta som kan hända?! Just nu i vår Let´s Dance verklighet är det att klänningen går sönder precis innan man ska gå ut på dansgolvet.
Jag fick precis ett paniksamtal från en uppgiven fru, klänningen hon ska ha på sig i ett av kvällens nummer har gått sönder!!!! Blixtlås i all ära men det är lätt att dom inte håller måttet och kan gå sönder om man sytt fast dom fel. Om en liten stund går Anja ut på golvet för att köra genrep inför publik utan klänning. Det är under genrepet alla officiella bilder tas så om ni ser att Anja dansar i tights och t-shirt stämmer det.
Som om pressen inte är nog den här dagen!!! Det här är en mardrömsstart och sämsta tänkbara uppladdningen för en lyckad semifinal kväll. Nu håller vi alla tummar vi har för att Anja har en klänning till livesändningen i kväll…. Vad gör vi annars?! Hemska tanke! Jag vågar inte tänka på hur Anja mår just nu och det värsta är att jag inte är på plats vid hennes sida när hon mår som sämst. Får man svära?! Just nu skulle jag vilja dra en hel harang. IMG_9004

Kram fina ni/ F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Nej vilken otur med klänningen precis innan dansrep.
  Så strålande hon var igår igen i sina danser.
  Och så himla fin. Det är magiskt när hon dansa. Så glad att hon få komma till finalen 👏🏽🎉💃🏻
  Grattis till er alla 💕Kram

 2. Jeanette

  Röstar!!! Anja är sjukt cool och fixar detta!!
  Glasskon skall till Umeå!!!
  Skickar lite lugn!! Kram☀️