Filippa Rådin

Semifinal. Ni måste rösta!!

Idag är det dags!! Semifinalen är här. Veckan har känts otroligt lång och tuff men ända är det som om det hade varit grymt att få en dag till. Anja och Calle har jobbat hårt och det har varit massor av inspelningar med tv och dagarna rullat på i högt tempo.

Idag kommer ni få se 3 danspar som verkligen har slitigt hårt för att leverera grymma danser och ge allt för att nå final. Jag kan verkligen inte säga att någon av dom har någon fördel och att det är helt öppet vem som går vidare om alla sätter sina danser. Så därför är det sååå viktigt att ni röstar ikväll!! Ingen är säker och det är ni som tittar som kommer avgöra vem som går vidare. Jag hoppas ni fattar vem ni ska rösta på 🙂 :): för mig finns det inget allternativ till final eller vinst för den delen heller. Hon som jag vill ska stå högst upp på pallen är min krigarkvinna och min stolthet!

Igår satte jag uppe och gjorde klart det sista på Anjas skor och hårsmycken och idag hoppas jag att allt sitter med tanke på att det är en del hop och akrobatik i deras shownummer som gör att hårsmyckena lätt kan åka av :):)
Ja ja energin och satsningen i dansen är det inget fel på iallafall. Ikväll kommer Anja och Calle gå ut på dansgolvet och bara njuta och ha kul, jag hoppas att ni känner energin och glädjen från dom hela vägen genom tvn till soffan och rakt in i era hjärtan 🙂

Nu ska jag rusha hem, krama våra barn några timmar innan jag ska tillbaka till studion och livesändning. Vi ses i tv:n😘.

Puss på er och massor av kärlek❤️

lets_dance

Till idag gjorde jag ett stenat flor som vi till torr-repet tog beslut på att inte använda. Tur var gjorde jag även ett annat smycket som passade mycket bättre och som Anja kommer att ha istället 🙂 tyvärr har jag ingen bild på det men ni får hålla utskick på tvn och är tiden med mig kanske jag hinner ta någon bild och lägga ut på instagram innan vi går live 🙂lets_dance lets_dance

lets_dance

Ikväll har Anja vackra blommor i håret och om ni tittar noga kommer Calle ha samma blomma i slaget 🙂lets_dance lets_danceFrån dagens torr-rep, jag är lika skräckslagen som peppad inför att kvällen ska dra igång på riktigt :):)lets_dance

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Hej! Jag såg i kvällens Let’s Dance (5/5) att Anja hade på sig ett par superfina örhängen. Det var när hon dansade sin ”American Smooth”. Vet du vart de kommer ifrån? 🙂 Kram

  2. Helena

    Roligt att du delar med dig av vad du gör till Anja. De Anja hade i håret när hon dansade tango förra veckan tyckte jag var väldigt snyggt, var det något som du hade ordnat?