Filippa Rådin

Maximal uppladdning 

Ikväll blir det maximal uppladdning för resten av finalveckan. Ikväll lämnar vi allt annat bakom oss och är ett med John Mayer. 

På vårt bröllop sjöng vår bästa vän Malin en av hans låtar som betytt oerhört mycket för Anja och mig: ”Your body is wonderland”. Nu sitter vi här och njuter av hans underbara stämma. Älskar det! Älskar att vi fick möjlighet att gå. Att mamma kom ner med Emmi till Stockholm en timme innan konserten började så att vi kunde kasta oss iväg hit för att möta upp Malin. Hemma är barnen samlade igen och vi går in i den här tuffa veckan tillsammans. Kan inte bli bättre. Pojkarna är lyriska över att återigen vara återförenade med sin syster och allt blir så oerhört mycket lättare med allt när vi är en hel familj. 

Kram ❤️F 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Greta

    John var halt magisk! Nästan så jag undrade hur jag har kunnat leva tidigare utan den upplevelsen.