Filippa Rådin

4 dagar kvar!

Har jag skrivit förr att tiden går fort 😄!? Idag är det 4 dagar kvar till final! 

Idag var den stor återvändardagen då alla säsongens deltagare var tillbaka i träningslokalen. Kul! Grymt kul! Det var träning för öppningsnummer och massvis med filmning i alla olika konstellationer. Mest för Anja och Jesper men alla skulle prata framför kameran. 

Min stora energinjektion för dagen var trots allt Alice Fine! Calle fick en ide om att han vill ha kimonos till ett av deras nummer och jag tog över staffetpinnen och jakten på den perfekta kimonon. Om ni undrar vilken det är enligt mig så har jag numer svaret på den. Åkte till designern Karin för att känna, klämma och se underverken i verklighet och det var som att åka till himlen ToR! Karin kommer att specialsy upp kimonos till oss till på fredag. I vanliga fall växtfärgar hon ljuvliga skapelser men eftersom vi behöver helvita så gör hon undantag bara för oss😊. Hur går det med Anjas klänningar i övrigt? Ja ingen av dom hon ska ha på sig på fredag har kommit än…😊😊😊 så vi väntar med spänning😊…

Den här veckan har den verkliga tröttheten slagit till på allvar. Måste vara så att Calle, Anja och jag börjar slappna av och känna att slutet är nära. För fy ända in i… vad trött man kan vara! Vissa tider på dygnet känner jag mig näst intill okontaktbar. Så ikväll efter att vi lagt barnen bjöd jag ut Anja på restaurang, bara för att bryta mönster och göra något helt annat än typ somna i soffan framför tv:n. Vi gick på Austin food works Bra val! Sjukt gott och så mysigt att bara smita iväg lite snabbt😊. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Hej.
    Nu är det verkligen nära finalen, så himla spännande. Förstår att ni har fullt upp nu så här de sista dagarna. Ja som alltid när det närmar sig nåt slut slår tröttheten till maximalt, men är säker på att ni reder ut det denna gång med. Tillsammans är ni starka. Håller tummar och tår för att ALLT löser sig på bästa sätt, och såklart för Anja på fredag ✊🏼✊🏼⭐️💃🏻
    Kram Sandra 💕