Filippa Rådin

Tom, bakis och sliten

TACK alla underbara!! Vi gjorde verkligen det vi kunde, jag vågar knappt titta på min telefon idag och se hur många gånger jag ringde och röstade på Anja igår och jag vet att ni gjorde detsamma. Det var tydligen galet jämt mellan Anja och Jesper och enda in i slutet stod det och vägde på håret vem av dom två som skulle ta hem glasskon. Men det räckte inte hela vägen, enligt mig fanns det en solklar stjärna som lyste starkast igår. Stjärnan för mig och hennes begåvade danspartner Calle kommer alltid vara vinnare för mig!!. Deras shownummer gav mig rysningar! Så sjukt maxat, fyllt av energi och tekniska svårigheter. Anjas känsla och uttryck ute på dansgolvet gick ,enligt mig, inte att mäta sig med någon. Och direkt efter det ska jag erkänna att jag tänkte: ”där satte dom vinsten”!!170512_anja_dans3_annika_berglund_7422

Foto: Annika Berglund170512_anja_dans3_annika_berglund_7445Foto: Annika Berglund170512_anja_dans3_annika_berglund_7499Foto: Annika Berglund170512_anja_dans3_annika_berglund_7522Foto: Annika BerglundIMG_9373Igår blev det overkligt varmt i studion av alla pyroeffekter, syns kanske på min överläpp hahaha IMG_9380

Efter att Let´s Dance lampan hade släckts åkte vi iväg på kanske årets festkväll . Direkt till Grand hotell på efterfest för att dansa, dricka champagne och festa loss med alla dom andra. När det var slut där drog vi vidare till End, Cafe Operas bakficka. Knökfullt med glada människor.
Kändes som att vi lyfte taket, stämningen var på topp och hade vi inte haft en morgondag att tänka på med ivriga barn skulle vi lätt låtsats att vi bra mycket yngre utan ansvar och även följt med på efter, efter, efterfest hahaha trots att vi hoppade av festtåget, hade solen gått upp när vi vred om nyckel i dörren hemma. Idag vill jag lova att det har varit en av dom tyngre dagarna hemma hos Pärson/Rådin på länge… :).IMG_9384 IMG_9388 IMG_9398 IMG_9405

På dagens schema stod det bara en sak, njuta tillsammans med familjen så det blev glas, lekpark och häng på kafé. Trots trötthet har det varit maxat mysigt, Anjas syster är här också ensam utan familj och det är inte ofta vi får rå om henne så här mycket. Barnen älskar att få ha henne helt för sig själva 🙂IMG_9407 IMG_9411

Jag kan inte säga det nog många gånger. Jag är verkligen in i hjärtat glad över ert stöd och pepp under den här tiden. Ni anar inte hur mycket ni gett mig när jag haft mina tunga stunder och när jag nästan känt mig bedövad av trötthet. NI är fantastiska och oerhört viktiga. Var och en av er på olika sätt. Bara att ni läser och är intressarad av min blogg stärker mig sedan när ni kommenterar och engagerar er fylls jag av kärlek. TACK ni är ovärdeliga!!!

God natt kram! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna Kadin

  Ni är så fina tillsammans. Det lyser kärlek om er. Coola o bra inspirationskällor för mig. Kram

 2. Gunilla

  Jaa jag/ vi gubben o jag var bombsäkra på Anja o Calle efter shownr…Men tyvärr räckte inte våra röster heller!! Vi.har aldrig så slaviskt följt lets dance denna omgång,mycket för din frus skull🌸❤🌸

 3. Sandra

  Hej fina Filippa
  Ja det blev verkligen en jämn final. Men trodde hela vägen att Anja skulle vinna även om Jesper med vad duktig. Men Anjas dans nummer i fredags var magiska. Jag röstade såklart på henne som så många andra men tyvärr räckte det inte hela vägen. När man få tillbaka ”Tack för din röst på Anja Pärsson” känner man att man gjort vad man kunnat. Förstår att det är en tomhets känsla som lägger sig över er nu.
  Hon är en vinnare för mig med. Ni ska alla vara stolta över allt ni gjort!
  Mysigt att ni haft en fin dag med familjen. Bästa sätter att återhämta energi och kraft kan jag tro.
  Tack för allt du delar med dig av. Du betyder mycket för mig med och är en sann fin förebild. Du ger mig styrka och energi.
  Hoppas du får en fin söndag med familjen.
  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💕

 4. Maria

  Jag skrev igår och kan bara hålla med.
  Andas dans gav så enormt mycket glädje och vilken kvinna ❤
  Min man skrattade lite åt mig efter Anjas shownummer. Det var som jag satt i en bil på racerbanan. Jag liksom trycktes bakåt och följde med i svängarna 😂😂😂😂
  Har aldrig följt LD tidigare. Men har följt eran resa. Och tack för det ❤

 5. Alex

  Hon var bäst genom hela tävlingen! Röstat så mycket på henne och hon är vinnaren i mina ögon. Fantastiskt fint arbete ni två gjort tillsammans som ett team genom LD, klänningarna har varit helt overkligt vackra. Underbara är ni!

 6. Louise

  Anja kommer alltid att vara the dancing Queen och har strålat och ägt hela Lets Dance från första dansen till sista. Tack för den underhållningen ni båda har skänkt oss under fredagskvällarna. Fortsätt sprida den kärlek och värme som ni båda sprider till omvärlden! Ni är bevis på att äkta kärlek finns så tack för att vi får ta del av er vardag. TACK!

 7. Maria

  Anja har varit min favvo hela serien. Synd att hon inte fick vinna.
  Men jag som inte har någon tävlingsskalle säger: ja, ja, det är ju bara en lek 🙂
  Vill oxå säga att jag blir så glad av att se er tillsammans. Ni är så fina ihop, och verkar så rara mot varandra ♥

 8. Caroline

  Vi ska tacka er som delar med er, underhåller och är sådana fina förebilder! Tack!! Så fruktansvärt tråkigt att Anja inte vann! Som du skrev, det kändes som att vinsten satt efter shownummret! Helt klart bäst!! Det blev ingen sko, men NI är vinnare ändå!! ❤
  Ni är verkligen fantastiska!! ❤

 9. Mia

  Ni skulle ha vunnit, Röstade så många gånger så jag har kramp i tummen.
  Att bara få se ert teamwork ger mig härliga rysningar. Du är en sjuttihelsikes fantastisk fru ❤️ Och Anja är magisk & hennes kämparglöd är utöver det vanliga! Ni är bäst

 10. Jeanette

  Åh jag blev såå besviken! Fast jag vet att det var jämt och allt det där men för mig sken Anja och Calle starkast igenom hela tävlingen.
  Anja har (liksom min älskade fru) en otrolig förmåga att inte ta kritik personligt utan mer en vink om vad som kan göras bättre.
  Önskar jag hade en bråkdel av detta.
  Därför känns det lite ”tomt” idag. Kan tänka mig hur det är för er som stått mitt i allt och andats och levt LD under så långa veckor.
  Så för mig är ni vinnare ändå!
  Att sy ihop ert familjeliv, sjukdom, trilskande kids, underbara barn, jobb och allt strassande DET är värt en STOR sko!
  Så all kärlek till er, ni har gjort en fantastisk resa!
  Kram