Filippa Rådin

Semester! Palma! Älskart!

Ja vad skriver man?! Njuter fullt ut…Vi har semester!!!!
Sent, alldeles för sent i söndags bokade vi en alldeles för dyr resa, men ibland måste man blunda när man varit för dum och inte haft framförhållning. En klassiker när det gäller oss. Livet går alldeles för fort för att vi ska hinna med framförhållningen så vi kör fullt ut i nuet mest jämt :).
Förhoppningsvis växer även vi upp någon gång Men den här gången är det sååå värt varje krona. För första gången på flera veckor stressar vi inte en sekund, En näst intill overklig känsla. Pojkarna njuter maximalt och vi har det verkligen galet bra, men låt er inte vaggas in i en helt igenom perfekt fasad för humöret svängen fort hahaha. En 2 åring och en 4 åring med starka personligheter och lika starka viljor… underbart kan vara kort och ibland.

Jag erkänner, även fast jag njuter i stort sätt hela tiden så blir även jag lite matt av att det hela tiden ska mätas, tävlas, retas och trotsas. Och ja, jag vet att det ska vara så. Tro mig, jag som mamma försöker andas mellan varven och se utvecklingen i det men jag orkar inte alla gånger. Kan vi inte bara en gång få en helt igenom lugn middag där alla sitter ner och äter.
Idag till lunch skulle den ena ha spagetti carbonara fram tills att den serverades på bordet då det inte längre var aktuellt med carbonara… samtidigt försvann plötligt den andra springandes efter en fågel. Efter en ”nära fågelupplevelsen” kan mat överlag kännas ganska ointressant om man är tvåår…. så där sprang vi runt växelvis en mamma i taget med en tugga mat i ena handen…. ”Anja Pärson på semester med familjen i Palma”… behöver jag lägga till något mer….

Utöver dom små korta stunderna av kaos är det oceaner av njutning. Här hinner vi faktiskt reflektera över det som varit, det som vi har framför oss och framför allt på vad vi vill framåt. Det är skönt att hinna prata och njuta sig igenom minnen av Let´s Dance och allt vi fått vara med om. För som vanlig när man är mitt uppe i något är det svårt att stanna upp och reflektera. Här gör vi det och är det någon gång som jag är extra glad över att jag faktiskt varit så delaktig i Anja och Calles resa är det nu, Anja och jag kan dela allt och känna tillsammans. Vi har minnena och vi har varandra genom allt. Jag känner varje känsla med Anja och jag förstår henne fullt ut. Jag tror att det är det mest fantastiska med vårt förhållande, det behövs inte alltid ord för att känna eller förklara, det är självklart rak igenom!

Puss på er! DSC01629 DSC01604 DSC01603 DSC01592 DSC01585 DSC01584 DSC01581 DSC01556 DSC01555 DSC01547 palma_mallorca palma_mallorca palma_mallorca

Oväntad och rolig träff som resulterade i kvällsdate med middag 🙂 palma_mallorca palma_mallorcapalma_mallorca IMG_9535 IMG_9510 IMG_9499 IMG_9492 IMG_9489 DSC01632

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Åh vad härligt det ser ut. Ni är värda varje minut 🙂 … har du något att rekommendera när man ska åka med en 2 åring och en 4 mån bebis? Vi letar nämligen typ egen lägenhet/hus i Palma området för en vecka i september (bebisen kommer den 29/5 så han är inte här än haha) Ni kanske har några bra tips på vart man ska kolla? :). Ha det så underbart i solen nu och njut, trots kaoset med de härliga små liven ibland 😉

  2. Helen

    Var inte så hård mot er ❤️ Tänker mer och mer på uttrycket ”tid är pengar”, så är det i vår familj. Vi hinner aldrig planera och köpa de billiga resorna, kolla in REA:n, handla när erbjudanden finns …. Så visst, mer pengar rullar ut i vår familj – men vi är i ett med det, jag och maken. Och så ser helt enkelt vårt liv ut. Tusen tack för din vardagliga blogg, så skönt att läsa om en annan familj som älskar livet och somnar med andan i halsen ❤️💜💚💛❤️