Filippa Rådin

För en vecka sedan!

IMG_4954 IMG_4947170512_lets_dance_annika_berglund-7748 Foto: Annika Berglund170512_lets_dance_annika_berglund-7756Foto: Annika Berglund

Fredag!
För en vecka sedan vid den här tiden var nerverna på hel spänn. förberedelserna var i full gång och allt var inte riktigt färdigt inför den kväll vi hade framför oss. Stämningen var på topp och förväntningarna höga. Gamla deltagare tillbaka och alla var samlade på ett och samma ställe, i Let’s Dance studio i Frihamnen, Magasin 7, lokalen var fullsatt och inne i studion var det kärlek i luften :).

Tänk att det bara var en vecka sedan! Efter det har vi packat ihop hela vårt Let’s Dance liv, budat upp det till Umeå och varit en sväng till Mallis. Ibland undrar jag om det är så att vi är så vana att bli matade med intryck att vi inte riktigt har koll på tiden? Jag kan iallafall känna mig mer eller mindre fartblind många gånger och under Let’s Dance tiden var jag mer eller mindre helt dagvill, allt gick ihop och målet varje vecka var fredagarna tillsammans med er 😊❤️. Den gångna veckan har jag helt ärligt inte riktigt någon bra verklighetsuppfattning när det kommer till just tiden. Sedan Let’s Dance tiden känns allt både svindlande långt borta och oerhört nära. Men hur det än är, så trivs jag med att det är som det är. I vårt liv finns nog förklaringen i att vi, Anja och jag, sällan står stilla  och att vi alltid har något projekt på g. Nu när vi kommer hem har vi det absolut viktigaste projektet framför oss: projektet, arbetsvardag!

Vilka förfrågningar vi ska tacka ja respektive nej till. Vad är viktig i vårt liv där vi står idag? Man måste stanna upp och inte glömma bort att rannsaka sig själv ibland. Inför det faktum att ta tag i livet på nytt känner jag mig grymt taggad. Det är som att ge sig själv och sin relation en nystart. Ge sig själv möjligheten, att gör om och göra rätt i allt det som kanske inte varit det mest lyckade men även ta med sig det som varit riktigt bra. Man kan nästan likna det vid en livsdetox😊😊 😊 Vi har medvetet satt väldigt många saker på paus i och med Let´s Dance,men under våren har vi konstigt nog trots ett hektiskt liv kunnat reflektera en hel del om hur vi jobbar och vad vi vill förändra och även kanske satsa mer på framöver. Jag ser verkligen fram emot den tid vi framför oss nu och det ska bli spännande och se vart vi landar

Men innan vi tar tag i livet på allvar ska vi fira vårt minsta lilla hjärta, Maximilian som fyller 2 nu på söndag… 2år!!! Där snackar vi om att tiden sprungit iväg! Vilka fanatiska 2 år vi fått tack vara honom ❤️!!!

Kärlek och värme till er alla! F

maximilian170512_anja_dans2_annika_berglund_7248 Foto: Annika Berglund170512_anja_dans1_annika_berglund_7119Foto: Annika Berglund 170512_anja_dans1_annika_berglund_7091Foto: Annika Berglund

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Vilken resa ni gjort med lets dance. Ni har väl levt i lets dance bubblan kan jag tro och nu stå verkligheten för dörren (självklart var lets dance en verklighet med, om inte mer än så. Men hoppas du förstå vad jag menar 😉) Tvära kast i livet. Men du ska se att du hittar tillbaka till vardagens verklighet 😊
  Stort grattis i förskott till er fina Maximillian på 2 årsdagen 🎈🎈🎂
  Era barn måste ha världens bästa föräldrar 💕
  Ta hand om dig och ha en fin helg
  Kram Sandra 🌸☀️