Filippa Rådin

Maximilian 2 år!

Otroligt men sant. Vårt minsta lilla hjärta vaknade upp till sin andra årsdag! Tänk så underbart att vi fick just den här underbara ungen för två år sedan. Han som hållit oss vakna i stortsätt hela nätter fram tills för typ en månad sedan. Han som varje morgon vaknar och säger HEJ till livet med ögon som förväntansfullt glittrar med en nyfikenhet på vad den här dagen kommer att erbjuda honom. Och varje dag erbjuder honom massor för han tar för sig utan att be om ursäkt, han slukar varje dag och njuter varje sekund av den.

Älskade lilla hjärta du är det mest fantastiska lilla energiknippe som finns och du berikar vår familj till max! Jag kan inte säga att varje dag är enkel men jag kan lova dig att jag älskar att få vara en del av varje steg du tar på din resa fram i livet!!

Stor kram på er! F

IMG_9752 IMG_9755 IMG_9761 IMG_9764 IMG_9768 IMG_9771 IMG_9793 IMG_9796 IMG_9797 IMG_9798

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.