Filippa Rådin

Trädgård och utemöbler

Samarbete eller ej, Vi samarbetar med Caparol i stort men det här projektet gjorde vi för två år sedan och nu är jag grymt taggad på det och vill gärna tipsa er om hur lätt och fint det kan bli.

Anja_filippa

Första dagen ut ur bubblan och in i vardagsverkligheten. Jag sätter mig vid datorn och Wiktoria – As I lay me down spelas på radion och jag kastas tillbaka till Anja och Calles dans. det är lustigt hur alla låtar som dom dansat till griper tag i maggropen. Solen skiner utanför fönstret och det är nog första gången under dom senaste dagarna som den värsta ångesten inte känns helt överväldigande över att ta tag i berget av saker på vänt.

Kommer jag igenom det värsta kan Anja och jag börja planera framåt. Jag älskar att se framåt mot nya mål! Trots att jag vet att det är en utopi att alltid ha kul vill jag ändå alltid ha utmanade och roliga projekt framför mig. Är det inte så för oss alla!? Vad gör ni när tristessen rycker tag i er?

Vi har så smått börjat ta tag i trädgården… vilket mörker!! Gräsmattan dog förra vintern men vi blev rekomenderade om att vänta ut den en sommar och vinter till för att se hur/ om den tog sig.
Är det något jag verkligen mår illa av är det döda gräsmattor för det innebär begränsningar för barnens lek och så mycket jobb för vår del.
Men mitt uppe i gräsmattebitterhetens högborg spirar som vanligt optimismen för i bitterhet vill vi inte stanna för länge. Så i stället för att se hur mycket jobb det blir med att lägga ny gräsmatta ger vi oss själv möjligheten till ännu mer jobb hahaha. Känns det igen!? Japp! Nu när vi ändå ska lägga om trädgården funderar vi på att bygga om hela vår terass och bygga pool! Tänk, med en pool skulle vi aldrig vara sysslolösa då skulle vi även få alla gatans ungar här och vi skulle kunna titulera oss som badvakter också :). Men samtidigt så underbart vi älskar ju att ha huset fullt och det skulle vara galet härligt för oss i familjen att kunna ta oss ett dopp när vi vill. Vad tror ni? bu eller bä för pool?

Men förutom pool och terass planering är vi sjukt sugna på att fixa fint med utemöbler och för två år sedan gjorde vi ett grymt projekt tillsammans med Caparol. Maximilian låg i magen och trots att det är två år sedan är projektet hög aktuellt så fiiint! Så nu måste jag ut och leta lite rottingmöbler, köpa färg på Caparol och börja måla! Det är verkligen ett enkelt och roligt sätt att få en juste känsla i trädgården!

Hoppas ni får en grym dag! Kram F

utemöbler_trädgård

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Hej!
  Min pappa byggde deras pool helt själv förra sommaren. Han tipsar om att inte göra jobbet själv utan att hyra in proffs för det..
  ”Jag skulle inte ens rekommendera min värsta fiende att bygga pool själv.” 😂

  Hur som haver så är det (om än 10 år för sent) så härligt att ha tillgång till en pool när man vill och med tanke på hur energiska personer du och Anja är så tror jag att ni skulle älska fixet, trixet och de gäster en pool innebär.
  Kör hårt, det blir kul! 😃
  Kram J

 2. Sandra

  Visst är det härligt att ha nya mål att se fram emot 👍🏽😊
  Hoppas er gräsmattan blir grön igen, trist med en död :/
  Ja du, det med pool är svårt, självklart en härlig grej samtidigt som ni kanske få lite mer ”folk” hos er 😉
  Men trivs ni med det så är det ju ok. Det går ju säga NEJ med även man har pool. Fast det är svårt kanske. Det blir ju såklart lite mer ”vaktande” vid poolen. Hm…svårt det där. Var inte till nån större hjälp i den frågan 😬
  Ni kommer säkert fram till ett bra beslut som passar bäst för er.
  Ha en fin tis kväll
  Kram Sandra 💕🌸

 3. Angela

  Hej Filippa!
  Vi har fått mycket inspiration av er på Caparol så vi hoppas att ni fortsätter där och inspirera alla 🙂
  Hoppas det löser sig med gräsmattan så att den blir grön och fin igen.
  kram