Filippa Rådin

Grattis på Morsdag

Grattis alla starka och vackra mammor där ute!!

Imorse blev det ingen sovmorgon som jag tycker borde bli obligatorisk för alla mammor en sån här dag 😊. Ligga kvar i sängen och sova ut och sen bara hänga i sängen tills kroppen värker för den vill röra på sig. Jag undrar när jag hade en sådan sovmorgon senast! Hur som helst så är det badhus på schemat och Emmis skidklubbs avslutningsdag och sedan en hel del andra hållpunkter som fotbollsmatch och besök. Igår när jag och Anja försökte planera upp dagarna framför oss så fattar jag inte hur vi ska få ihop det. Vad är vi för människor egentligen!!? Hela tiden säger vi att vi ska ändra och komma i fas och hitta en ny harmoni i livet. Kommer hem ifrån Let´s Dance, Palma och springer som galningar. Allt ska hinnas med! Jag blir tokig på oss!! Men lika tokig så blir jag ännu mer kär och nockad över min familj. När jag vaknade på morgonen ( för tidigt men ändå en minisovmorgon eftersom Anja tog Maximilian)  så har de ställt i ordning frukost och jag får bröd som Anja bakat, äggröra och en god kaffe, Barnen har ritat en teckning på vad jag har fått i present på morsdag och jag bara älskar min fina fru som alltid i all stress hinner med att planera små fina saker som den här lilla överraskningen. Hur hann hon med att fixa världens bästa morsdag överraskning? Barnen var exalterade och busiga när de fick överraska och jag som vaknade med oro i kroppen om hur jag skulle fixa dagen är nu lyft på moln och sprudlar med energi. ( som jag sen hoppas ha kvar efter 4 timmar i ett badhus fult med ungar)

Jag vill passa å at gratulera min kära mamma ! Grattis och tack för att du är världens bästa mamma. Du har alltid stöttat mig och funnits vid min sida i alla väder. Jag älskar dig! Och till min allra bästa mest underbara fru – tack för att du är världens finaste mamma till våra barn. Du ger dom styrka och och glädje och den vackraste kärleken. Ikväll ska jag ta fram den där löjrommen och kyla skumpan och fira morsdag med dig min älskade, du är vårt allt och jag älskar dig oändligt❤️! 

Ta hand om varandra lite extra idag❣️puss på er 😘 F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.