Filippa Rådin

5 student/sommarfest favoriter

Inlägget innehåller adlinks*

Efter mer än tio år i klädbutik vet jag att den här tiden på året ofta betyder klädstress för många, både till student och alla andra festligheter som närmar sig.
Känslan av att garderoben gapar tomt inför bröllop, avslutningar och sommarfester kan göra att man inte känner sig lika pepp inför allt som egentligen bara borde kännas kul. För vad är inte roligare än fest och framför allt gå på fest för någon annans skull. Jag ÄLSAKR den totala känslan när man står på bröllop att man är där bara för brudparets skull. Gemenskapen i känslan när man fått sin plats vid middagsbordet och man tittar på alla som samlats för att tillsammans skapa den bästa festen någonsin till dom två som precis sagt ja till det vackraste som finns, kärleken.

Men man måste planera och vara lite smart så att inte hela sommarkassan går åt till att köpa kläder. Jag burkar tänka igenom vad det är för tillställningar jag/ vi ska på, vilka stilar jag vill ha och vad jag har för accessoarer hemma som jag kan ändra uttryck på kläder med. Tänk i flera led när du är ute och handlar. Ofta behöver du inte köpa allt helt nytt utan använda något som du redan har men att du stylar med ett snyggt skärp, en kofta/ kavaj, strumpor, skor eller adderar accessoarer och du är  alltid redo för sommarens olika festligheter 🙂

Här har jag kollat in 5 student / sommarfest favoriter som du enkelt kan klicka hem.

Klänning Floral Blush”

Nly Eve //långklänningIda Sjöstedt Flawless skirt Chelsea top

Alla dom här klänningarna passar egentligen till allt förutom bröllop där tycker jag att man ska vara noga med att följa traditionen och inte konkurrera med brudens färg vitt, inte ens om man har en vit klänning och stylar upp den med skärp och kavaj i annan färg. För mig är det viktigt att en brud ska få känna sig vackrast den dag som är helt hennes egen tillsammans med sin kärlek.

Stor kram på er! F

*Adlinks, vad är det? 
Jag har fått möjligheten att börja jobba med Metapic vilket innebär att jag kan länka till saker som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men jag får en liten peng och ni får grymma tips. Dom gånger jag använder Metapic kommer jag att var tydlig med att informera er om det.
Jag tänker att ni ofta frågar 
mig om var vissa saker kommer ifrån och då kan Adlinks vara ett smidigt verktyg för oss alla. Säg gärna vad ni tycker i kommentarsfältet, gillar ni eller gillar ni inte? Tummen upp eller tummen ner :). 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Klart du ska använda adlinks. Du tar dig tid med att ge oss en varierande blogg så varför ska du inte tjäna en slant när vi uppskattar ett tips. Och mig veterligen är du den enda som varit ärlig nog och skrivit utförlig vad adlinks innebär.det ska du ha kredit för 🖒❤
  Kram

 2. Sofia

  Hej!
  Jag har inget emot adlinks generellt. Men jag tycker det är oerhört tråkigt när det länkar till kläder som är slut i alla storlekar. Då känns det mest som att personen som länkar bara vill tjäna pengar fast egentligen inte bryr sig. Ta en titt på sista klänningen (har inte kollat de andra). Det blir inte seriöst om det inte finns möjlighet att handla. Hoppas du tar det som konstruktiv kritik! …eller dagens tips 😉
  Må gott och njut av livet!
  Mvh Sofia

  1. filipparadin

   Bra där!! Tack! Kollade just det innan jag la ut det, annars är det ju precis som du skriver helt meningslöst. Tyvärr är det svårt för mig att veta webbshopens lagersaldo men du har en bra poäng. Tack för den och din åsikt. Ha en bra dag! Kram F

 3. Emilia Martinsson

  Hej!
  Jag kom in på din blogg när jag letade efter en intressant person att bjuda in till Kvällsmackan (läs mer om kvällsmackan på nuvab.se) som är ett forum för Vetlanda kommuns näringsliv. Det är en kväll där man träffas i en kreativ ”Skavlan miljö” och lyssnar på intervjuer med tre inbjudna gäster som låter oss ta del av deras erfarenheter och kunskaper i aktuella, intressanta ämnen. Blev nyfiken på dig och tror att du skulle vara helt rätt person i sammanhanget till nästa Kvällsmacka som är den 7 september. Under denna vecka (vecka 37) anordnar Vetlanda kommun en regnbågsvecka där HBTQ-frågor kommer att lyftas fram i olika former.
  Vi på Näringslivsbolaget Nuvab i Vetlanda skulle väldigt gärna vilja komma kontakt med dig. Vart når vi dig smidigast?
  Ser fram emot vidare kontakt.
  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning
  Emilia