Mina 10 mål för att få en grym sommar! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Mina 10 mål för att få en grym sommar!

imageSommarlovet närmar sig med stormsteg!! Alla barnen har avslutningar till höger och vänster. Jag försöker i lätt panik hålla reda på vilken avslutning för vem och vad det är varje dag hahaha. Jag och Anja var galet strukturerade förra året då vi såg till att vara klara med allt jobb och pappersarbete i vårt företag 2 veckor innan skolavslutningen. Det är en lyx att kunna bestämma själv när och hur mycket vi vill jobba. Det var skönt att i stort kunna fokusera på barnen och njuta av sommar tillsammans med dom. Både husfix + alla spontana barnkalas hemma hos oss var helt i linje med planeringen och vi slapp springa omkring som skållade råttor för att vara i fas.

Jag såg nyss Anja plocka fram äpplen och rabarber, ur frysen, tror hon känner att det kommer bli en del fika framöver…:) I år är vi inte riktigt i hamn med alla jobb och måsten innan skolavslutningen. Ganska förståligt då vi rest runt och härjat rätt friskt under hela våren och knappt hunnit vara hemma. Men nu så!! Idag är vi klar med all bokföring och räkningar, det jag hatar mest så nu tänker jag mer eller mindre släppa företaget och bara fokusera på att fixa allt här hemma. Typ slutföra inredningen i alla påbörjade projekt här hemma och det är jag grymt taggad inför.

Det får mig att osökt tänka på sommaren och hur den ser ut för oss. Vi har några datum att förhålla oss till och saker vi vill göra men det ser ganska luftigt ut i kalendern. Såååå underbart!! För hur många gånger har man inte planerat ihjäl sig och maxat de veckorna man har ledigt och ränt runt för att hinna med. Men icke den här gången!! Nu ska vi stanna hemma ganska länge, bara fixa i huset och även göra små utflykter med barnen på roliga saker.

För att få en grym sommar har jag tänkt att jag ska sätta på 10 mål till mig själv!

 1. Våga att släppa prestigen i att hinna allt
 2. Planera matinköp och göra veckomeny (som vi håller till 50 % iallafall)
 3. Inte släppa träningen
 4. Tillåta mig egentid. Ser framför mig en solsäng med tidningar och en god kaffe.
 5. Vara lyhörd för barnens önskningar och deras tempo
 6. Ligga steget före i packning och vara strukturerad inför utflykter.
 7. Ge min fru massor av kärlek
 8. Färdigställa projekt vi har i huset
 9. Klara av att ligga i soffan och se film en hel dag med barnen när det regnar.

Gå på konserter och njuta av lite egen tid med Anja då och då.imageimageimage image  imageVästkustenDela gärna med er om era mål för sommaren och grymma tips!! Vad har ni för bästa sommarminnen och saker ni absolut inte tänkt missa att göra i sommar.Jag är galet nyfiken att höra!

 

Ta hand om varandra! Stor kram! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

 1. Sandra

  Önskar jag hade familj så jag kunde sätta upp lite mer mål. Låter kanske konstigt för er som har familj men när man inte ha det vill man ha lite ” fullt upp” så målen blir tydligare att sätta upp. Sommaren är tuff när man är själv. Många åker iväg och umgås med familjen såklart på semestern. Jag få försöka göra det bästa av det. Mer kan man inte göra 😊
  Hoppas du uppnår dina mål och få njuta med familjen 💕
  Tack för du delar med dig. Älskar att läsa din blogg 😊

  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💕

Annons