Fler dagar borde vara som igår – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Fler dagar borde vara som igår

Fler dagar borde vara som igår. Fyllda med glädje och spontanitet. Det var Emmis skolavslutningsdag och för första gången fick vi gå till kyrkan på avslutningsdagen. Visst är det något speciellt med en blomstertid i kyrkan. Det är som att man trycker på “extra allt knappen” och så blir det så vansinnigt vackert!

Vi hade egentligen inte planerat så mycket mer än att vi skulle äta lunch tillsammans i en park med Emmi och hennes pappas familj. Efter lunchen drog allt ut på tiden och vi tog hem tjejerna (Emmi och Hennes lilla syster) till oss. Trots att det egentligen är pappavecka.

Hemma blev det helt plötsligt bad och marängsvich. Mitt i all idyllisk sommarlovs känsla kom saknaden efter Elin, Patriks nya, som inte är så vidare värst ny längre, men ni fattar 😄. Hur som, det dröjde inte länge innan hon också satt i vår trädgård och mumsade marängsvish 😊😊.

Tiden gick och det blev dags för middag. Patrik var på väg hem från jobbet och snabbt bestämde vi att grilla och äta tillsammans. Elin åkte på ridning, Emmi och Lunas storebröder och Patrik kom till oss och vi lagade en helt fantastisk middag tillsammans. Och precis när vi alla satt oss för att äta kom Elin tillbaka från ridningen 👍🏻. Jag förstår vad vissa kanske tänker att det låter liiiite för “instagram perfekt” , jag vet, det är snudd på det. Men vilken underbar dag!! Barnen älskar det och vi vuxna njuter med dom. Mer sånt tack! ❤️P6140093P6140097 P6120091 P6120088 P6120080 P6120072 IMG_5746

Ta hand om varandra! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

  1. Marie

    Härligt att få läsa något så fint! Känner ju till familjer där kommunikation mellan föräldrar är omöjlig efter en skilsmässa så jag blir glad varje gång jag hör om familjer där det fungerar!

  2. Anne

    Nu har jag läst din blogg ganska länge – njutit men aldrig kommenterat.
    NU är det dax – vilken härligt naturlig, otillrättalagd (ja, jag är från Norrland 😉), kärleksfylld och hoppfull beskrivning av hur en “blended” familj kan fungera.
    Kram på er hela högen ✨

Annons