33 Mäktigaste 👊! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

33 Mäktigaste 👊!

power_mamasTidningen Mama skriver:

Vi har utsett Sveriges 33 mäktigaste mamas 2017!De bossar över stora bolag, bollar med miljoner, sätter agendan, påverkar vår vardag – och har små barn. Vi har listat Sveriges 33 mäktigaste mamas 2017!

Jag ryser, sträcker på mig och känner en stor stolthet växa i mig. Anja och jag är en av dom som platsar bland alla dessa coola power brudar! Men det som ändå känns ända in i hjärteroten och värmer hela min kropp är motiveringen just för oss två. Min krigarkvinna och jag.

2. Power-paret: Anja Pärson, 36, och Filippa Rådin, 44

Alpinlegendaren Anja Pärson, 36, och företagarhustrun Filippa Rådin, 44, är en mäktig mamaduo i dubbel bemärkelse – både som affärspartners

i egna bolaget Shelike och som gifta (och bossar i företaget Familjen…). Tillsammans har de nästan 100 000 följare på Instagram och i forum som ”Let’s dance” och på röda mattan visar de att en familj kan se ut på mer än ett sätt. Både i jobbet och privat tar de ställning för jämställdhet, mångfald och rättvisa. De är förebilder för mängder av människor! Barnaskaran består av Emmi, 10, (från Filippas tidigare äktenskap), Elvis, snart 5, och Maximilian, 2.

Jag ÄLSKAR att vi gör skillnad, ger kraft och näring till andra att våga bejaka sig själva. Det är stort att vi är förebilder och att vi får vara det bara genom att vara oss själva. Vetskapen av att får vara viktig för andra genom att leva i det som är det mest självklara som finns. En kärleksfull relation.

power_mamas

Kärlek Filippa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Annons