#Simcamwedding – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

#Simcamwedding

Så här började jag skriva igår:

Känner mig riktigt peppad och tror att det kommer bli grymt kul ikväll. Alla måste ha vitt på sig från topp till tå och Eva har sytt upp kläderna som jag ritat för kvällen😊. Den här helgen får vi riktigt Calle boosta oss, vi åker nästan direkt till honom från flyget och sen går vi på festen tillsammans. Imorgon är det fest igen och båt med hela Let’s Dance gänget och då är ju Calle också såklart där. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte sett fram emot den här helgen sjukt mycket!

…ja herre Gud vilken dag och kväll det blev!! Det började rätt kaotiskt med att vi hade tagit fel nyckelknippa med fel nyckel till sjutillhållarlåste som vi bytt ut så vi tog oss inte in i lägenheten. Så frustrerande när man är så nära men ändå inte.  Tur i oturen har vi lämnat en extranyckel till Richard, vår “allt i allo” . Problemet var bara att Richard inte var hemma och bor ute i Täby… men vi kastade upp alla väskor på vindan och låste snabbt in dom i vindsförådet och tog en taxi ut till Täby där Richards fru lagt ut nycklarna i brevlådan. Snabbt tillbaka in till stan där Anja hoppade ur taxin och handlade lite mat på Urban Deli medans jag skulle hämta väskorna och fixa lite i lägenheten innan Calle skulle komma.

Champagnen i kylen och sen upp och hämta väskorna. Kodlåset gick inte upp!!! Där står jag på vinden, svettig för det är galet varmt på vinden när solen gassar på taket och låset vill inte! Hade jag fel kod eller vad var grejern!!!? Jag fick ju upp den en timme tidigare!! Grrrrr!! Ringde Anja som sa att den kan ha kodat om sig om man inte är försiktig när låset är öppet. Jag provade alla kombinationer runt omkring den rätta koden men fick intge upp den!! Jäkla skit. Gick ner till lägenheten igen då Anja var tillbaka. Min älskade hade köpt massa god plockmat. Vi hade inte ätit på hela dagen så mat var ett måste, men Anja gick ändå upp och ville prova låset. Vi var ju tvungna att ha kläderna inför kvällen som just nu låg bakom galler!! Och inte hade vi något att klippa låset med heller. Som vanligt löste Anja problemet. Det var en siffra som blivit annorlunda efter jag var där och låste in grejerna. Typiskt!! Varför kunde inte jag ha fixat det själv 😊😊😊! Men ser det som en lycka att ha världens bästa fixare till fru.

Väl nere med kläder och dynor till balkongen knackade Calle på dörren!! Så underbart att ses igen❤️!! Det var en månad sedan sist men det kändes direkt att det var alldeles för för länges sedan vi sågs! Efter lite skumpa och uppdatering hoppade vi in i taxin och tog oss till Eric Ericssonhallen. Man skulle inte vara sen så vi anade ett bröllop då vi alla skulle vara vitklädda. Varken jag, Anja eller Calle hade någon aning om vad som väntade och om vi skulle känna några av de andra gästerna. Det slutade med att vi hade en hel del vänner och och bekanta där. Synen av alla vitklädda var mäktigt och jag älskar att alla verkligen tog derss coden på allvar och kom i vitt. Det var så vackert med alla vitklädda människor i eftermiddagssolen sken.

Spända av förväntan möttes vi av en stor runt scen på mitten där en kvinna i tajt spetsdress och mask stod och dansade. På runda bord stod champagne och mitt i bordet stod en kvinna som var vackert detokerad i blommor, lite som en staty. Riktigt coolt och det skapade direkt en mystisk men galen partystämning. I baren bjöds vi på frozen melon daiquiry och även en tatuering om man var sugen! Alltså man kunde tatuera sig!!! Sprit, grym DJ och tatuerare….. Det kunde sluta precis hur som helst, speciellt med Calle, Sofia Wistam och Oscar Sia som härligt gäng runt sig. Efter en timme så hände det plötsligt, Live musik och på storbildskärmarna fick vi se delar av  Camilla och Simons bröllopscermoni som hade ägt rum tidigare under dagen. Med stort jubel och våra tårar kom brudparet upp och dansade sin bröllopsdans på den stora scenen i mitten. Så underbart, vackert och så fint❤️!! Nu är det herr och fru Läckberg-Sköld. Magiskt. Jag älskar bröllop!! Vilken kväll, vilken röj, vilken fest!! Vilken totalupplevelse!!! Är så lycklig in i själen att vi fick äran att uppleva deras viktigaste kväll tillsammans med dom. Tatuerare , sprit, galet roliga människor , underbar musik av bl.a. Viktor Frisk, Måns Zelmerlöw , The moniker.  Jag är så ledsen för jag kan inte dela med mig med så många bilder. Jag hade helt enkelt fullt upp med att dansa, skratta , hångla med min fru och dricka sprit 😎😎

TACK underbara Fru och herr Läckberg- Sköld för en alldeles underbar och oförglömlig kväll vi är in i hjärteroten rörda och lyckliga!!!

❤️❤️❤️ Filippa

P.s som ni ser ramlade sminket längre och längre ner ju senare det blev men det får ni stå ut med. Det kan lätt bli så när man har kul 😊😊😊D.s 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Tur att allt löste sig med nycklar och lås. Mysigt att ni fick träffa Calle igen. Verkar vara en go kille.
  Wow vilken bröllopsfest ni hamnade på.
  Så kul att ni hade det roligt 😃
  Hoppas söndagen varit bra.
  Ta hand om dig
  Varm kram Sandra ❤️