Återträffen❤️ – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Återträffen❤️

Det blev en galet härlig återförening igår med Let´s Dance gänget. Så sjukt mysigt att åka ut med båt i Stockholmsskärgård och bara vara tillsammans under några timmar helt ostört. Missförstå mig rätt, men när man är ute ett helt gäng på krogen blir det lätt att man kan bli avbruten av en eller annan orsak. På båten kunde vi sitta ner, gå runt, bada och bara hänga runt.

Efter båtturen intog vi Patricia med storm och dansade under öppen himmel till långt in på natten 🙂 Nu sitter Anja och jag återigen på flyget hem till Umeå och som vanligt känns det som att tiden går alldeles för sakta. Restid är ett nödvändigt ont, enligt mig och Anja. När man är på väg hem vill man helst av allt redan sitta hemma i köket och vara samlad med familjen igen. Trots att vi haft helt underbara dagar, njutit av att bara vara vi, fått sovmorgon och tid med Calle så hjälps det inte att vi nästan längtar ihjäl oss efter barnen nu när vi är på väg hem 😊

Idag kommer Emmi hem, sommarveckorna har börjat och det betyder 2 hela veckor tillsammans innan hon åker till sin pappa. Heeeelt underbart att få rå om henne så länge i ett svep! Vi har inte planerat någonting, utan tänker ta allt på uppstuds och bara vara hemma och mysa. Ni som läser min blogg har nog förstått att vi har lite svårt att bara vara… men nu ska vi jobba på att låta tiden stanna och vara i stunderna. Jag ska helt enkelt hålla mina löften om sommaren . Barnen växer upp så fort och snart kommer kanske inte Emmi vilja vara hemma med oss utan resa med kompisar eller annat. Bävar för den dagen så det gäller att passa på att njuta av stunden nu 😊.

Ta hand om er! ❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Kul med återträffen med lets dance gänget 💃🏻🕺🏼
    Ni gör helt rätt i att njuta av tiden med barnen medans de ändå är hemma. Sen blir det mycket med kompisar kanske och ni ser inte röken av dem knappt 😬 Mys och rå om varandra.
    Ha en fin måndag,
    Kram Sandra ❤️