Svårslagen kärleksförklaring❤️ – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Svårslagen kärleksförklaring❤️

Anja Pärson och filippa RådinExakt för 5 år sedan premiärtalade Anja sommar i P1. 5 år sedan, Att det redan gått 5 år är svårt att ta in. En av dom största upplevelserna i mitt liv som förändrade ALLT! 90 ostörda minuter specialskrivna för oss, för mig och för framtiden tillsammans med mitt livs kärlek.
Frågan vi fått så många gånger tidigare blev besvarad. Något större och känslosammare, förutom barnen, kommer jag nog aldrig uppleva igen. Det var så brutalt totalt. Allt vilade i våra händer och nu tog vi steget. Kraftfull och övertygande! En hel värld höll andan med oss och när slutminuten var avklarad hade tidningar som New York Times och andra skrev om att vi blivit ett.

Arbetet fram till det färdiga programmet var helt igenom ärligt, intensivt och obeskrivligt vackert. Anja skrev manus, jag läste, blev berörd och grät. Det var nästan som att bli nyförälskad på nytt. Ibland kan jag tänka tillbaka på den magi som fanns just under den intensiva perioden och längta tillbaka till känslan och förväntningarna. Vi var 100% tillsammans och stod starka inför vad som komma skulle. Men vad det var vi hade framför oss hade vi ingen aning om, det enda vi visste var att det var “vi mot världen”!!

Att vår relation skulle engagera och beröra på det sätt den gjorde och gör än i dag är vackert och samtidigt konstigt nog svårt att förstå många gånger.

Idag vill jag passa på att verkligen tacka från djupet för alla hejarop och all kärlek som vi får möta från er dagligen! Tack för att ni finns!
Jag vill tacka min underbara fru. Tack för att jag får uppleva livet tillsammans med dig!! Tillsammans är vi oslagbara. Du får mig att  älskar dig oändligt❤️!!anja parson

Var rädda om varandra och kärleken! ❤️F

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Christin

  Fina ni e! Var tvungen att lyssna igen. Det är såå bra. Att älska en människa o sen upptäcker man att man har samma kön. Typ. Så fint beskrivet. Tack för att ni delar med er av ert liv. Ni ger så mycket inspiration. Kram

  1. filipparadin
   filipparadin

   Tack :)! Tack för dina fina ord och för att du delade dina tankar här, det värmer långt in i hjärtat. kram F

 2. Tina Fontler

  Jag hörde bara talas om det sommarpratet. Blev såklart varm i hjärtat och kände att det är skönt att man får älska vem man vill. Jag är snart 52 och har bara haft män i hela mitt liv. För två.år sen träffade jag mitt livs kärlek: Lena. Vi var båda gifta med män och båda var vi oerhört förvånade och kanske lite panikslagna över det som hänt. I dag är vi gifta och så lyckliga. Båda känner att vi har träffat rätt. Livet är ljusare, enklare och enormt mycket mer kärleksfullt än vi upplever det varit tidigare. Jag upplever att ni som gått ut och varit så med er kärlek har hjälpt, i alla fall mig, på vägen. Tack för Det! För det har inte varit en lätt resa… kram

 3. Jeanette

  Vi hade bara varit i vår bubbla i 1 år när Anja sommarpratade.
  Jag blev så berörd och stärkt i att det är ok att välja sin egen väg.
  Att få älska sin egen människa oavsett vad.
  Så tack! Tack för att ni stolt visar det som är ni, det hjälper många att fortsätta vara modiga!
  Kram💕

 4. Dema gravid i v 37

  Jag blir så berörd av det avsnittet! Lyssnar på det ibland bara för jag vill känna känslan hon speglar! Ni är så underbara tillsammans och jag är glad att ni släpper in oss i eran vardag:)