Nöjd! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Nöjd!

IMG_1340Hittills är jag så sjukt nöjd med oss som familj och vårt sommarlov. Tycker att vi sköter oss så himla bra när det gäller att vara i nuet och trycka på paus. Och det gör oss så gott! Vi har varit hemma-hemma fram till i söndags då vi drog till mormor, min mamma, och hennes barndomshem som ligger utanför Skellefteå för att hjälpa henne lite inför att hon ska sälja det. Känns så bra att kunna hjälpa till så att hon slipper dra hela lasset själv. Som bonus kom min kusin Andreas kom upp från Göteborg också, Vi ses inte så ofta men gud vad jag tycker om den människan, han är världens bästa och jag blir alltid lika glad av att umgås med honom.

Som alltid när vi åker till våra morföräldrar blir barnen i harmoni av att få vara nära natur och få tid till upptäckarlusten. Blir så lycklig av att se hur kreativiten blommar ut hos dom och hur dom helt plötsligt sysselsätter sig själva på ett helt annat sätt än när dom är här hemma. Igår “hell” regnade det men det var som att det inte berörde barnen. Regnkläderna på och sedan ut, ut i skogen och ner till älven,  Emmi fick för sig att hon skulle bada fötterna men även hon insåg sina begränsningar när vi väl kom ner till en iskall älv dygnblöta och kalla, annars hade hon lätt kunnat hoppa i och bada hela henne och nu när Elvis gått simskola hade det inte varit helt otroligt om han hade försökt göra som sin syster och också hoppat i. Nu blev det om sagt inget bad men en riktigt skön utflykt och när vi kom hem stod Anja med lunchen färdig :).
Tänkte på det, det behövs inte så mycket, även fast det bara är en liten stund som man tar sig ut varje dag så gör det stor skillnad, eller är det bara jag som mår galet mycket bättre resten av dagen av att fått fräsch luft i lungorna?IMG_1307 IMG_1322 IMG_1318 IMG_1309IMG_1335 IMG_1346IMG_1355  IMG_1370 IMG_1365 IMG_1360 IMG_1342 IMG_1400

Idag var vi tvungna att vara tillbaka i Umeå senast kl 9.30, så vi fick stiga upp sjukt tidigt för att inte behöva stressa. Visst, vi hade kunnat åka hem redan igår men det var skönt att få hänga kvar en natt till så vi prioriterade ytterligare en kväll framför tidig morgon. .
Jag har skrivit att vi egentligen inte jobbar,.. att vi tryckt på paus och det håller vi hårt på men jag ska erkänna att vi gladeligen gjorde ett undantag för just den här dagen. Ibland måste man få göra undantag även fast man lovat sig själv något annat. Vår samarbetspartner Caparol, Per och Pia och vår “allt i allo” Richard flög upp till Umeå för vår skull i morse. det är verkligen så mycket bättre att få sitta ner tillsammans i stället för att alltid ta allt på telefon, så när dom kunde ta sig upp till oss tvekade vi inte ens. Det blev en bra dag, Efter allt jobb och alla inspelningar av inspirations filmer tillsammans känner vi varandra hyfsat bra, så det blir mer som att träffa vänner som man tycker om än att man jobbar.IMG_1439 IMG_1427 IMG_1425

Måste också passa på att tipsa om att Caparol just nu har världens bästa tävling på deras Facebook-sida där dom lottar ut Håkan Hellström biljetter. Jag som älskar Håkan och varit på ett gäng konserter med honom älskar den här tävlingen :)!

Ta hand om varandra! /F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angela

    Så himla fina naturbilder😊 det är så fint när det är grönt ute i naturen, det blir en helt annan värld💚 kram