Mot min vilja – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Mot min vilja

Vad var det jag skrev i förrgår…?? svar på det är: att ingen är perfekt :)!

Solen lyser ute och det är äntligen riktigt härligt ute. Så det är mot min vilja att jag och Anja sitter med kontoret idag. Ni vet känslan när man släppt alla jobb, tagit in semestern i huvudet och kroppen. Man slappnar av och vill inte planera ett skit. Men de sista dagarna har vi varit tvugna att jobba lite. Så för att det ska påverka familjen och barnen så lite som möjligt steg Anja och jag upp innan  kl 7 idag för att jobba undan. Tanken var att vi skulle vara klara kl 10😩😩 Men vi sitter fortfarande! Hoppas dock det är klart innan lunch. Även om jag svär inombords att vi sitter här nu så känns det ändå skönt att bocka av de flesta flaggorna i mailen ( helt tom på flaggor kommer jag nog aldrig bli. Har flaggor sedan lååångt tillbaka😔)

Med ostruken skjorta och morgonrufset kvar i håret kämpar jag mig emot mitt riktiga sommarlov!! Fortsätter med att stenhårt jobba för att hålla alla mina målsättningar för den här sommaren 🙂

Hopps att ni får en grym dag! Kram F 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva

  Om du ska få riktigt ledigt lär du nog stänga av mobiler och datorer. Men nuförtiden lever vi ju med .mobilen i händerna….

  1. filipparadin
   filipparadin

   Nu förtiden är telefonen en stor del av vår vardag. I mitt fall har jag dessutom valt att blogga 😊 så man får vara noga med att hitta ett bra förhållningssätt kring skrämtid. Det tycker jag verkligen att vi har just nu. Kram