Dagens höjdpunkt – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Dagens höjdpunkt

IMG_1762Det blir inte alltid som man tänkt… Tanken var att vi bara skulle testa ut vilken av alla resårmadrasser vi skulle välja upp till fjällstugan och sedan köpa ett bord till kontoret… efter 4 timmar på Ikea, ytterligare några timmar i bil, besök både på Mio och Svenska Hem var bilen fullpackad med betydligt mer än ett bord. Är det inte typiskt när man ändå har ångan uppe så går det av bara farten! Måste ändå säga att jag är grymt nöjd över vår instats idag. Allt vi köpte är sånt vi för eller senare ändå skulle behöva köpa, efter dagens insatts ligger vi steget före. På Svenska Hem fick jag till och med soffbordet från Norrgavel med mig hem som jag var där för att beställa och som jag var inställd på att få vänta på i ca 8 veckor. Ni fattar att det var dagens höjdpunkt :). Älskar bordet!

Dagens träning fick jag slita mig iväg till, men jag gjorde det! Det blev 15 min på löpbandet, 8 min i trappmaskinen men djupa steg ( för att ge rumpan en omgång) , mage, rodd, rumplyft, bänkpress och mage igen. Nu blir det te och fix med alla nya saker.

Ta hand om er! Kram FIMG_1766IMG_1793 IMG_1785IMG_1797

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.