Att se lösningar – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Att se lösningar

Vilken bra dag! Från morgon till kväll har allt gått som på räls utan att vi behövt prioritera bort något.
Morgonen började med sol, frukost och snabbt iväg till brädgården där vi möte upp Fredrik ( Anjas systers man) för att packa släpet fullt med virke eftersom dom körde upp till stugan idag, direkt där ifrån ut till havet och sommarens första standhäng! Kallt, blekt och helt underbart. Barnen badade helkropp och Anja och jag badade fötterna :):):). Därute blev det glass och fika tills Maxi och Elvis fick nog, lägligt nog då Maximilian ändå behövde sova. När vi kommer in på gården fick vi besök av grannarna. och fikat fortsatte med jordgubbar, ännu mer glass, fotboll och bad. Elvis är i himmelen när “stor Viktor” är på besök och spelar fotboll med honom 🙂

Eftermiddagen fortsatte med middag hemma hos “Pappa Patrik”, Elin, storasyster Emmi och alla bonus syskon. Så mysigt!! Elvis cyklade stolt hela vägen med sin nya cykel. och vi cyklade efter som två stolta föräldrar :).
När vi kom hem fick jag äntligen tid för att slutföra våra solsängar!!! Vilken tillfredställelse. Nu när vi haft mycket tid hemma har vi verkligen hunnit påbörja och avsluta en del projekt vilket resulterat i att solsängarna blivit som nya igen. Alla projekt som vi haft tillsammans med Caparol och Målade hem har fått oss att se lösningar och möjligheter hemma i vårt egna hem. Men jag tror nog ändå att det bästa av allt är att jag insett hur enkel förändring kan vara. Jag kan inte svara på hur jag skulle gjort innan men nu förtiden är det en självklarhet för mig att sätt min egna touch på saker som behöver det. Imorgon får ni se det färdiga resultatet här på bloggen. Kan knappt vänta tills dom torkat och att jag kan få visa er hur fina dom blev.
Är grymt nöjd med slutresultatet för dom blev helt galet fina :).

Ta hand om er! Kram F

P6150145P6150106

Jag började med att slipa av och målatvätta sängarnaP6150110P6150153P6150171

Älskar vårt sätt att göra saker, ofta när en gör ett projekt gör vi det tillsammans eller så hittar man något annat som behöver fixas i närheten så att vi kan hålla varandra sällskap och eventuellt slänga till ett uppmuntrande ord då tålamodet börjar tryta :).
P6150140 P6150135“Lillfixarnen” är inte heller sen på att hitta uppgifter i närheten hahaha

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.