Filippa Rådin

Vi har packat och är på väg

Igår var det sol och bad, idag har vi packat hela dagen för att nu sitta i en bil på rull. Efter att vi varit hemma i Umeå hela sommaren fram till nu drar vi iväg på ”semester”. Bilen är fullpackad och hela familjen är samlad. Gissa om jag är lycklig! Trots att det ser ut som att  vädret kommer att vara emot oss.. Men just nu spelar det ingen roll vad prognoserna säger, Just nu är det bara vi på väg mot sköna dagar. Vi har lämnat alla måsten, städ och tvätt och på väg mot ännu mer tid tillsammans. Vi har några hållpunker framför oss men även tid för spontana upptåg och jag vet redan nu att vi har oslagbara dagar framför oss.

Tanken från början var egentligen att jag skulle flyga ner med barnen till Båstad imorgon medans Anja skulle köra ner bilen idag men Maxi har inte varit helt kry så vi tog beslutet att åka alla samlade…Det är nog bland det mysigaste jag vet, att sitta i bilen tillsammans, förväntansfulla och vara på väg.
Ringde precis min pappa som bor i Stockholm och bjöd in oss på frukost hos dom imorgon,uppskattat från deras sida och vår ”semester” får en bra start :).

Pojkarna sover, Emmi sitter och tittar på film och Anja och jag sitter och lyssnar på Richard Söderbergs Sommar i P1. Har ni inte lyssnat på det än, gör det!!! Jag blir rörd av hela hans sätt, tankar och mod. Vilken person!!

Ta hand om varandra! Kram FP7150302P7150305 P7150329P7150335 Att hänga med kusinerna och moster är bland det bästa barnen vet. P7150339P7150345 P7150351 P7150357 P7150363 P7150369 P7150382P7150384

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag blir så glad å mår sjukt bra av att läsa din blogg, att följa er vardag. när ni tar tillvara små guldkorn i det enkla som gör livet bra. Jag känner igen mig mycket i det du skriver å berättar fastän vi egentligen inte alls ä lika, ja det mesta i våra liv är nog olika när jag tänker efter men känslan är liksom samma. Fortsätt som ni gör. Ta hand om er. Ha en bra sommar. 😎😎👍🏼

  2. Sandra

    Så härligt att ni kom iväg. Kör försiktigt på vägarna.
    Ha en fin semester och var rädda om er
    Varm kram Sandra 💖