Filippa Rådin

Min drottning tog plats

bjornborg_ingemarstenmark_anjaparsonMin drottning tog plats bredvid kungarna!
Älskar den här bilden, det är bland de bästa bilderna jag har nu mer. Hon är så fin där hon står och hon står på den plats hon förtjänar mest som den största kvinnliga idrottaren genom tiderna, min fru, min stolthet, min Anja, vår drottning!

Vilka dagar vi haft i Båstad! Emmi fick träffa Iza ( Ingmars och Tarjas dotter) igen och sedan såg vi inte mycket av dom. Så enkelt när man är liten och bara fortsätter där man slutade, skippar allt komplicerat och springer istället ner till vattnet och letar snäckor tillsammans eller lära varandra hjula bättre, köper en boll och spelar fotboll med dom mindre barnen. Jag önskar mig själv mer av den varan. Det var skönt för Emmi att ha Iza på plats utan att behöva uttala orden så finns det en trygghet och förståelse i många erfarenheter när det gäller deras kända föräldrar sånt dom möter dagligen och speciellt på ett event i den här kalibern. På något sätt blir det lättare att känna samhörighet när man sitter i samma båt och tryggheten blir direkt en annan när den andra inte ser sin förälder som ”kändis” utan som mamma eller pappa. Anjaparson_bastadtennis

Vi var där i huvudsyfte för att Anja skulle åka skidor till förmån för Active life foundation. Mitt i stan byggde dom upp en backe under natten där dom skulle tävla. Anja, Ingemar, Patrik Järbyn och Jens Byggmark + en del tennisspelare och vilket drag det blev. Sjukt kul att titta på!Anjaparson_bastadtennis

Emmi som älskar att åka skidor själv tyckte att det var galet kul och gick tätt bredvid för att inte missa något 🙂anjaparson_jensbyggmark_bastadtennis

Anja hade inte riktigt sina egna racelagg med sig utan mina gamla turistskidor eftersom det var dom enda som fick plats i bilen om vi alla skulle rymmas. Här står Jens och skrattar gott åt Anjas brutalt dåliga skidor för att inte tala om det obefintliga glidet hon hade hahaha Egentligen hade hon tänk skicka ner sina skidor men eftersom hon skulle köra ner själv så hade hon plats i bilen, ända tills vi bestämde oss för att åka allihopa tillsammans. Kanske inte den kompromiss Anja hade velat göra. Eller som hon nu hädan efter kommer att göra – ”jag ska verkligen racefixa alla skidor hemma!!” hahahaanjaparson_bastadtennisjensbyggmark_bjornborg_ingemarstenmark_anjaparson_bastadtennis jensbyggmark_bjornborg_ingemarstenmark_anjaparson_bastadtennis anjaparson_bastadtennis

ingemarstenmark_anjaparson ingemarstenmark_anjaparson anjaparson_jensbyggmark_bastadtennisTack Båstad,Skistar och Swedish Open för underbara dagar! 

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malena

  Vilka giganter!

  Alltså måste bara fråga, har googlat sönder mig. T-shirten med texten hello, var kommer den ifrån?

  1. filipparadin

   Ååå sorry för att mitt svar kommer sent. Hello t-shirten är från DAY Birger et Mikkelsen😊kram F

 2. Ewa

  Vilka legender du har på bilderna! Jens, Patrik, Björn, Ingemar och Anja. Så kul att se! 👏🏻
  Och 3xFjällvinden! Heja Tärnaby 👍🏻