Filippa Rådin

Knockad av en 9 åring!

P7200419Igår gick vår resa vidare men nu norrut. Att komma till Falkenberg var lika med att komma till lugnet, om man jämför med Båstad :). I entrén väntade en super trevlig kille på oss för att välkomna och se till att vi kom upp på rummet så smidigt som möjligt. När jag möts av sådan blir mitt service-hjärta alldeles varmt av lycka.
Så skönt att vi kom iväg i tid så att vi hann bada och ha en liten picknick på stranden i eftermiddagssolen innan det var dags för middag.

Barnen blev ganska slitna av all uppståndelse och alla intryck i Båstad. Maxi och Elvis har varit som två duraseller så i dag stod det vilodag på schemat vilket har inneburit; långsam promenad, kickbiking, massvis av lek i lekrummen, en fikatur till Varberg som innebar att vi hamnade på Hallifornia och där knockades vi totalt av den kanske coolaste 9 årigen just nu. Skateboard tjejen Sky Brown! Jisses vilken begåvning, Vi satt helt fascinerade och bara stirrade på hennes självklarhet när hon med lätthet krossade alla. Emmi, Anja och jag var helt tagna över hur brutal man kan vara trots att man bara är 9 år. Hon kommer ifrån Japan och verkar vara självklarheten själv. Försökte sig på trick som många av seniorerna inte klarade av. 

Hallifornia var en supermysig festival. Skate, surfing och andra roliga aktiviteter. Hade vi vetat det innan hade vi nog varit där hela dagen men kl 18 hade vi bord på hotellet och vi fick välja mellan att stanna kvar eller att åka tillbaka till Falkenberg för att äta.
Barnen har varit sugna på att bada i poolen hela dagen och det drog mer än Hallifornia… jag och Anja har börjat lära oss att fundera en extra gång innan vi tar beslut om beslutet är utifrån vårt intressen eller barnens. Ofta tror man att det ska bli kul för alla, för det mesta är det vi vuxna som gärna vill åka och fika och mysa på något fint ställe, gå på stan och kolla osv. Men börjar man tänka efter så är det ofta poolen, kickbike eller annat som är mycket roligare. Att gunga i en park och bara vara tillsammans. Utan mobilen och allas närvaro brukar göra de bästa timmarna på dagarna. Så även ikväll. Emmi och Elvis lekte i poolen och njöt av att ha lite egen tid utan sin lillebror som tar den största tiden av oss alla. En grym avslutning på en grym dag!
Tack för idag Falkenberg och Varberg, ni levererade! kram FP7200424 P7200426 P7200436 P7200439P7200450P7200458P7210462P7210470P7210475P7210486P7210489P7210494P7210500

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angela

    Välkommen ner till södra Sverige😊
    Hoppas ni fått njuta av det fina vädret som varit den här veckan💕 kram