Filippa Rådin

Hur barn överlever på hotell

Idag har vi hängt på hotellet hela dagen. Anja tog Maximilian tidigt imorse på en promenad längs stranden och sedan till affären för att köpa lite mellanmål och annat. När man reser med barnen och bor på hotell tycker jag ofta att det är svårt med mellanmål. Hotellen erbjuder sällan bra allternativ och det blir långt mellan måltiderna. VI försöker alltid se till att ha en del grejer i kylskåpet på rummet , köper bröd vi vet barnen gillar, typ Pärlans vetekaka och gör i ordning mackor för dagen på frukosten. Lite små yoghurt, bananer och dricka. Chips ska man verkligen ha nära, iallafall i vår familj. Har vi med ett chipsrör från Pringles brukar det kunna vara räddaren i nöden för att få lite lugnare miljö om man inte får tag på mat i tid.

På förmiddagen hängde vi länge vid poolen då solen inte riktigt värmt upp ordentligt och det var ganska luftkallt. Alla var nöjda och vi njöt. Maximilian har lärt sig att han ska sparka i vattnet för att ta sig fram och börjar mer och mer testa gränserna. Elvis som brukar bada på land och äntligen börjat ”hoppa” ner i vattnet och dopar även ansiktet självmant under vattnet numer. Emmi som är vårt vattendjur och vanligtvis tillbringar mer tid under vattenytan än över har börjat träna på att dyka från kanten vilket innebär att vi får se henne yttepytte lite mer nu än tidigare.

Middagen testade vi på Sveriges bästa pizzahak, Lilla Napoli, dit folk vallfärdar och man måste beställa bord flera veckor innan, vi hade tur och fick ett bord av min gamla kompis som vi träffade idag av en slump. När vi kom hem hade jag lovat ta kvällsbadet med Emmi och Elvis så vi drog ner till poolen medan Anja sövde Maxi. Det slog mig verkligen när jag guppade runt i poolen hur lycklig jag är som mamma. Kvalitetstid med sina barn när den är som bäst är helt oslagbart!!
Summa summarum, en grym dag är slut och jag ser fram emot nästa.

Kram Ffalkenberg_standbad IMG_2301 IMG_2291falkenbergstandbad falkenbergstandbad P7220520 P7220536 P7220530 falkenbergstandbad P7220516 P7220548P7220549P7220542P7220554IMG_2328 lilla_napoli

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Så underbart ni har det. Förstår att ni njuter massor.
  Härliga bilder du delar med dig av. Ni är så fina allihopa 💜

  Hoppas dagen idag varit lika bra.
  Ta hand om dig
  Kramar Sandra 🌸💕