Filippa Rådin

Het tips Falkenberg standbad

Så var det dags att lämna detta underbara ställe som har varit ”vårt” hem sedan i torsdags. Jag hade faktiskt inte så mycket förväntningar, det var mest skönt att åka till något som låg vid havet så att vi fick andas havsluft, ha nära till bad och få sand under fötterna.

Upplevelsen har varit total från ankomst till avresa med ett fanatiskt välkomnade av Edward som stod och tog emot när vi kom, lugnet som infann sig av att strosa runt i badkläder och badrock största delen av dagarna till enkelheten dom skapat med en otroligt barnvänlig miljö. Det här är nog det första hotellet vi bott på som utan att kompromissa med någon gästtyp ändå lyckats på ett exceptionellt sätt att behålla den lugna lyxiga spa-känslan fullt ut trots populära familjeveckor under dom värsta sommar veckorna. Skickligt!

falkenbergstandbad_hotel

Hotellets inredning är i sjysst kolonialstil och vårt sovrum hade en underbar stor balkong med magisk utsikt ut över stranden och havet. Så här skulle jag kunna vakna varje morgon 🙂falkenbergstandbad_hotel falkenbergstandbad_hotel falkenbergstandbad_hotel falkenbergstandbad_hotel falkenbergstandbad_hotelfalkenbergstandbad_hotel falkenbergstandbad_hotel falkenbergstandbad_hotel falkenbergstandbad_hotel falkenbergstandbad_hotel falkenbergstandbad_hotelFör barnen fanns det tre stora rum i fil. Ett för lek, ett biorum och ett för sportigare aktiviteter utöver det har dom precis byggt till ett litet rum med Leos lekland känsla.Våra barn älskade friheten med stora rum att röra sig i och vi kunde sitta ner i lugn och ro och dricka cappuccino utan att oroa oss för att störa någon. falkenbergstandbad_hotelfalkenbergstandbad_hotelfalkenbergstandbad_hotelfalkenbergstandbad_hotelSpa:et hade två avdelningar kan man säga. en utomhusdel med uppvärmda pooler samt stora dubbelsängar för vila och häng dit barn var välkomna och sedan en stillsammare del inomhus för behandlingar, bad och avslappning där det var 16 år som gäller. genialiskt!falkenbergstandbad_hotelfalkenbergstandbad_hotelfalkenbergstandbad_hotelfalkenbergstandbad_hotelfalkenbergstandbad_hotelfalkenbergstandbad_hotelfalkenbergstandbad_hotelTack Falkenberg Standbad för oförglömliga dagar, dagar som tillgodosett hela familjen och fått oss alla att känna harmoni! Hit vill vi komma fler gånger ❤️! 
Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kristin

  Hej! Skönt att höra att er upplevelse var bättre än vår:) Vi var där samtidigt och tyckte att det var på tok för stimmigt, för mycket folk och väldigt opersonligt. Tror kanske det är bättre för barnfamiljer!?
  För vår del blev det bara jobbigt med så mycket folk, framförallt i spa-avdelningen för vuxna där vi hade hoppats på en betydligt lugnare miljö. Håller tyvärr inte med om att man inte kompromissat på någon gästtyp, som vuxet par utan barn kände att vi befann oss på helt fel ställe. Det var kö vid spa-avdelningen, köer vid in- och utcheckning och vid frukost och middag… Som sagt toppen att ni var nöjda, men detta är inget ställe att rekommendera enligt vår uppfattning. Önskar er en toppensommar, ni rockar och förtjänar att bo på grymma ställen🍍

 2. Julio Chang

  Tack så mycket för ert besök!
  Edward hälsar så gott och jag hoppas att jag kan få träffa er nästa gång och ha en liten mocktailkurs med barnen😄

 3. Angela

  jag och frugan va där vecka 28 fast bara på stranden och den är superfin och just att det va nära till både mat/dryck och behövligheter.
  hoppas ni haft det bra nere i södra delen av Sverige och återkommer:)
  något att rekommendera sen är vallarna när barnen blir lite äldre. Vi va där för första gången i år och vad mysigt det va och vilket skratt, man gick därifrån med ett stort leende i hela kroppen 🙂
  En varm kram