Filippa Rådin

Barnen klättrar på väggarna

Våra barn klättrar på väggarna om dom inte får röra på sig lite varje dag. Därför att det viktigt att vi planerar in lek och rörelse. Efter att vi var på Hallifornia i Varberg och såg Uber coola lilla Sky Brown 9 år känns det som om våra barn blev lika pepp som oss på skateboard 😊. Elvis satsade fullt ut på sin kickbike, såg och lärde från dom andra barnen och kraschade lika hårt som hans vilja var att åka snabbt, fort och kunna trixa innnan man lärt sig. Nu håller vi tummarna för att han inte blev skrämd över att det kan göra ont när man leker i skateparken. 

Att vara på resa och upptäcka lekparker med barnen är lika spännande för oss vuxna, sååå mycket bra parker och dåliga parker  också för den delen det finns! Men helt allvarligt, skulle man samla alla bra när man bygger nya vilket grymt utbud för lek det skulle bli! 

Kram på er❤️ F P7230615 P7230595 P7230590 P7230589 P7230613P7230585 P7230570 P7230562 P7230561

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Kul med skateparker, hoppas Elvis vågar testa igen trots att han kraschade 💜
    Jag bor nära en skatepark och det är alltid folk där och åker. Stannar till ibland för att tittar på dem 😊
    Ha en fin dag 🌸