Filippa Rådin

Gympaskor- Bästa guiden

Genom åren har jag fått lära mig en hel del om hur man på bästa sätt upptäcker olika  delar var världen. Jag har minnen ifrån London och New York där jag inte fått uppleva samma saker om jag inte hade haft gympaskor. Innan jag träffade Anja så gick jag i New York i timmar och kollade in alla gator hit och dit . Då hade jag inte överlevt utan bra skor. När jag träffade Anja som behövde träna varje dag så började vi upptäcka  större områden i form av löprundor.
Bland mina bästa turer var i London då vi bodde i Nothing hill under flera dagar. Att se en stad vakna till liv genom en löprunda är ett grymt sätt att vidga sina områden och upptäcka saker man aldrig annars sett eller  för den delen förstått att det är där man ska hänga. Hyde Park i London är helt magisk på morgonen folk tränar och mediterar, hundar rastas, barn som vaknat extremt tidigt och vallar sina trötta föräldrar  med en stor kaffe i handen. Det finns en harmoni i den parken som jag verkligen gillar. Vi avslutade alla våra rundor där med lite övningar och planerade dagen. Känslan var brutal att efter en snabb dusch få sätta sig på ett av  alla mysig kaféer och äta frukost.

Hur som helst så har användningen av gympaskorna förändrats och det ser olika ut varje sommar. I år valde vi att ta med en trehjuling till vagn så vi kunde vara snabba ut på en löptur om chansen skulle finnas, eller helt enkelt gå på en upptäcksfärd med barnen runt en ö. Marstrand är en helt magisk ö att upptäcka med barnen. Det finns grymma stigar och trehjulingen den tog sig i stort sett runt överallt med lite bärhjälp här och där . Det är så härligt att se hur Elvis orkar gå och att han verkligen vill gå förbi nästa krök eller höjd för att se vad som händer där eller Emmi som aldrig bangar på en spännande allternativ väg.

Så i vår packning finns alltid gympaskor och även träningskläder. Den här resan har varit lite svårt att få en egen stund att löpa iväg på men när man får möjlighet till att vara med familjen på sånna här turer väger det upp allt annat. Att bara vara tillsammans är så värdefullt. Samma gäller badkläder som alltid finns med i vår packning oavsett vart vi är och oavsett årstid faktiskt. Man vet aldrig när det kan dyka upp ett tillfälle till bad :).

Ta hand om er! Kram FP7250718 P7250719 marstrand P7250735 P7250733 P7250726 IMG_2392 IMG_2378marstrandIMG_2418IMG_2412 IMG_2448 IMG_2450IMG_2442

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angela

  jösses vad fint det verkar vara på Marstrand, dit måste man ta sig en gång och utforska:)
  Man får verkligen mycket tips genom att läsa din blogg:)
  hoppas ert sommarlov fortsätter bra.
  kram

 2. Åsa Wallin

  Om ni tycker om att läsa skriver Ann Rosman böcker som utspelar sig i Marstrand med omnejd. Böckerna är spännande samt att man får sig en dos av historia, vidare är det starka kvinnor som man inget annat kan än att beundra.. För mig har hennes böcker försatt mig i ett meditativt läge (jag är intreserrad av historia, starka kvinnor, båtar och havet) Ett tips om ni känner någon lust att läsa hennes böcker, läs böckerna i rätt ordning.🙏