Filippa Rådin

När är det min tur att lägga mig ner och skrika??

Rätta mig om jag har fel. men hemma hos oss är det iallafall så att när man har det som bäst, allt flyter på, barnen är fulla mer energi och man känner att livet är i harmoni. Kommer nästa alltid ett bakslag. Som imorse. Inte konstigt egentligen med tanke på att det var första dagen på förskolan och första dagen på fotbollsskolan igår. Och trots att barnen älskar att allt drar igång just nu så tär det på krafterna. Det gick inte att blunda för att dom var tröttare än tröttas idag och allt blev bara fel, skrik och gråt innan vi hittade vägar att bygga vidare på.

Jag var också trött, ibland önskar man innerligt att man slapp vara vuxen, kunde släppa allt och lägga sig ner på golvet och skrika, precis som dom. Liksom en hög med skrik. Så funkar ju inte vuxenlivet, så jag gjorde mig en rödbetsjuice i hopp om att bli starkare. Det gick så där, trots det behöll jag lugnet och efter att jag och Anja fick oss en joggingrunda innan vi började jobbet kände jag mig helt i fas igen :). Tänk vad fort det kan vända, det är det som gör att jag älskar att leva! Livet kan aldrig tråka ut mig.

I eftermiddag var det full rulle igen. Huset fullt med barn, dörrar som stod på vidgavel och barn som lekte. Köksbordet räckte precis för att alla skulle få plats till middag. I med maten och ut igen, nu var det gatan, kickbike, skateboard som gällde.
Det är svårt att tycka att vi inte haft en bra dag trots att man hade kunnat önska sig lite mer av starten :).

Ta hand om er och hoppas ni har haft en dag som gör att ni somnar med ett leende det är ni värda. Stor kram på er! FIMG_3028 IMG_3032 IMG_3031IMG_3037 IMG_3036 IMG_3040IMG_3044 IMG_3048IMG_3056IMG_3020 IMG_3015

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Bästa Filippa, ja ibland vill man vara ett barn och lägga sig ner och skrika. När livet känns tufft och allt gå emot än. Men så vips kan det vända. Men undra då vad alla känslorna tog vägen, försvann dom bara eller trycker man ner dom?! Jag har svårt att tillåta mig bryta ihop och gråta. Känns som jag trycker ner känslorna.
    Är glad att det vände för dig och dagen blev bättre 👍🏽😊
    Stor kram Sandra 💕

  2. Ulla Brandt Göransson

    Det är roligt att se att barnen kan leka på gatan precis som vi gjorde när jag växte upp på Armbågakroken på 40-talet