Filippa Rådin

Dagen efter

Idag är en ny dag och jag tillåter mig att glädjas åt det som varit total energi. Det kan lätt låta som att mitt inlägg igår är en axelryckning idag. Men så är det verkligen inte. Tankarna fortsätter men i en ny riktning och jag har börjat min väg upp. Jag ger mina tankar näring och försöker fokusera på det i min vardag som gör mig starkare.

Att få saker och ting gjorda stärker mig. Även om det så är att börja dagen med att packa ett släp fullt av ris och gräs för att senare åka till återvinningen eller att unna mig fotvård som det var idag spelar mindre roll. Det är att se det positiva i det lilla som gör mig gott. Att få en hel dag tillsammans med Anja där vi tillsammans hittar på saker är magiskt.

Idag släppte vi alla måsten och drog vi i väg till gymmet och körde ett ”heavy metal” pass som gör att jag antagligen kommer att skrika när jag ska ta mig upp från toan imorgon. Shit det var hårt och tufft men sååå kul. Det är verkligen brutalt roligt att bli peppad och köra skiten ur sig tillsammans med Anja. Jag kan inte säga att jag är speciellt stark och jag hade lätt kunnat välja att slå ner på mig själv och tycka att jag är dålig men istället väljer jag att peppa mig själv och se det jag klarar av, se min fru som är världens bästa på att coacha, tekniskt är hon som en skolbok och varje övning hon gör, gör hon i perfektion. det är klart att man blir imponerad av en sån som man dessutom redan innan blir knäsvag av :).

Idag har det varit en dag helt i min smak och jag lägger mig med en go känsla i magen.
Tack får att ni finns och för allt ni gav mig igår! Kram FIMG_3130

Efter återvinning och fotvård drog vi till brädgården och köpte material till vårt oändliga källarprojekt. Ha ha ha ibland känns det som att det aldrig kommer bli färdigt och andra gånger känns det som att vi börjar närma oss mål…Det jag vet är att vi ska fira när det väl är klart :):)IMG_3138 IMG_3139IMG_3144IMG_3142IMG_3148IMG_3154IMG_3151

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Härligt att höra Filippa 👍🏽😊
    Fortsätt kämpa. Livet är en berg – och dalbana.
    Varm kram till dig 💜

  2. Elisabeth Sundh(Martinson)

    Jag läser din blogg varje gång du har ett nytt inlägg. tycker du(ni) är fantastiska. Jag har aldrig kommenterat och gör det väldigt sällan på bloggar. Men kände att jag måste göra det nu. All Cred till er att jag får följa er vardag och se att alla har upp och nergångar. Ha en fin höst tillsammans från en Bygdsiljumsbo 🙂