Filippa Rådin

Imponerad en helt vanlig arbetsdag

NU är det verkligen höst. Tempen stod på +6 imorse när vi startade bilen för att bege oss ner till huvudstaden. Men det är inte bara temperaturen som visar att vi lämnar sommaren bakom oss utan idag kändes det verkligen i hela kroppen. Första jobbresa för säsongen och massor av roliga möten inbokade.
Vetskapen av att vi hade ett fullt dagsschema men att vi ändå skulle komma hem till barnen senare gjorde att vi kunde njuta av att ”börja jobbet”
Fm var helt tillägnad Anjas satsning mot OS och em var helt min. Vet ni vad, under vårt första möte när jag satt jag och iakttog min fru blev allt glasklart för mig. Känslan skjölde över mig likt en våg. Jag är så j-val lyckligt lottad! Att få sitta på möte tillsammans med den man tycker är det bästa som finns, att ha det privilegiet att få bli imponerad en vanlig dag på jobbet måste vara den optimala löneförmånen. Jag ÄLSKAR att jobba med Anja, hon är det klokaste jag vet och säger för det mesta dom rätta sakerna 😊.

Eftermiddagen tillägnade vi på mitt kära Loppi-kontor. Att komma in till mina härliga kollegor kan lyfta vem som helst. Idag var det filmtajm för min del och Lars var också där för att filma mig. Man har alltid för lite tid när man är där men å andra sidan skulle nog ingen tid i värden räcka till för man får aldrig nog när man är där, det är helt enkelt för mysigt 😊😊😊.

Dagen i storstan fick avslutas med en snabb date med Roy Fares, Innan vi kastade oss in i taxin ut mot flyget. Denna underbara människa som är i full färd med att öppna sitt egna konditori, ni kan ju fatta var vi kommer att hänga när vi är nere i Stockholm 😊😊😊.

Vi hann! Nu sitter jag på flyget, I taxin ut var jag inte fullt lika säker på att vi skulle hinna innan gaten stängde. Trafiken ut till Arlanda gick i snigelfart. Inget drömläge när man påbörjat resan hem och är minuter från att återförenas med sina barn. Det är då längtan är som störst. Tack för att det är fredag och för att vi har en hel helg framför oss! NU vill jag bara landa och påbörja helg och ledigthet med min familj. Hoppas att ni får underbara dagar.

❤️Kram FP1011633 P1011636 P1011635P1011638

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag jobbar också med min make. Kanske inte precis som ni gör. Men inom samma bransch och på samma jobb. Vi har våra arbetsrum nära varandra. Är mysigt att se sin man i korridoren när man är påväg till en lektion. Hälsa på varandra och byta en blick. Vi försöker dock inte prata jobb när vi kommer hem/helger. Och samåka till jobbet och lämna samtidigt.

    Ha en fin helg!