Lägenheten blev gym – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Lägenheten blev gym

Alltså vi har det löjligt bra. ..Det blev verkligen så påtagligt idag när jag upptäckte att Elvis gått och små sjungit hela dagen. Det gör han alltid när han är i max harmoni. Alla måsten är satta på paus tills vi kommer hem och vi lever helt efter barnens tempo.

Idag körde vi träningen på fm och lät barnen vara med. Vi gjorde snabbt ett gym av vår lägenhet, där barnen blev en del av träningsredskapen tillsammans med vårt TRX-band, gummiband och en tung vas. Det blev en hel del skratt blandat med träning, kanske inte helt super effektivt under hela passet men trots det blev det ett bra pass som jag säkert kommer få träningsvärk av imorgon. det bästa av allt var att vi hade kul tillsammans på vägen 😊. Ett smart drag att göra bort träningen på fm då hade vi resten av dagen “ledig”. Känns som att vi ska köra det upplägget resten av veckan också.

Nu blir det soffhäng och film men kärleken, kan inte bli bättre.

Ta hand om er! ❤️F

P.s ni får ursäkta att bilderna är av halvbra kvalité, mitt fokus var inte helt på att ta bilder 😄😄😄D.s

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna Håkansson

  Vad köper man det oranga gummibandet tilö benen? Finns det många bra övningar att göra med dom? Jag gillar hemma träning, har en aktiv 1 åring så försöker passa på när hon sover för natten eller efter maten 😊👍🏻. Kram på er

  1. filipparadin
   filipparadin

   Vi köpte dom på XXL men du kan hitta dom på vilken sport butik som helst. Kolla på you tube efter övningar. Finns hur mycket som helst. Lycka till 🌸