Inget fancy – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Inget fancy

Tanken var en heldag på standen men pojkarna mådde så gott av att bara få stöka på i lugn takt här hemma så vi pausade  tills jag bjöd ut Anja på lunch date, inget fancy , det behövs inte så mycket när man har varma vindar, sol och ett hav som slår mot strandkanten.

Slår aldrig fel, det är bara så att lillebror är den som ska dra storebror. det är sedan gammalt… 😄😄😄

Kanske den bästa bilden idag, en skopar ut ,den andra skopar i 😄😄😄. Det är så underbart att jag nästan blir tårögd, mina pojkar ❤️

Eftermiddagen önskade Elvis sig att gå till tivolit och äta glass på Cannes bästa glasseria Nive. Alla som besöker Cannes måste unna sig en glass där, den är farligt god med risk för att man inte vill ha någon annan glass efter att man varit där.

När vi skulle hem tog bensinen helt slut och jag svidade snabbt om till “häst” och galopperade hem med världens bästa ryttare på ryggen.
Nu sover kidsen och Anja och jag ska ta tända ljus, dricka Rose och ha “skönhets salong” här hemma. Köpte med mig några nya justa ansiktsmasker och ansikte produkter som jag hoppas håller vad dom lovar. Ni får väl se imorgon om vi är glowing and shining ☺️.

❤️f

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Så mysigt ni har det. Njut på och ta hand om varandra ❤️
    Idag har jag firat min födelsedag. Var ute och åt lunch på dagen sen lite fika mys hemma.
    Kramar Sandra 💕

  2. Nilla

    Vilken härlig resa ni är på, ser underbart ut!! Du har en supersnygg tunika/strandklänning på dig här, precis en sån som jag sökt med ljus och lykta. Vart har du köpt den? Fortsätt njut och tack för en jättefin blogg. Kramar från Nilla